|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Uszczelka lewych, przednich drzwi E54A. |
Autor |
Wiadomość |
Kktus
Forumowicz
Auto: Galant 2.0, ale dłubany ;)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-07-2014, 14:50 Uszczelka lewych, przednich drzwi E54A.
|
|
|
Witam Was wszystkich swoim pierwszym postem i zarazem swoją pierwszą przygodą z Miśkiem, którą rozpocząłem ledwie wczoraj, więc można śmiało powiedzieć, że mój stan wiedzy o tym genialnym samochodzie jest na razie wątły niczym rosół z torebki rozpuszczony w galonie wrzątku.
Pierwszą sprawą pozakupową, którą chciałbym się zająć, jest nadszarpnięta zębem czasu uszczelka w drzwiach kierowcy, która w górnej krawędzi nieco odchodzi.
Moje pytanie i prośba o pomoc jednocześnie, to gdzie taką uszczelkę mogę znaleźć?
Mechanizm elektryki tylnych szyb również nie działa idealnie. Słychać, że silniczek walczy i mamrocze, ale szyby ani drgną. Czy w tym temacie również mogę liczyć na Waszą pomoc?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zakręconych na punkcie Miśków, dzięki którym nasze szare drogi dostają nietuzinkowego blasku |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-07-2014, 17:36
|
|
|
Musisz poszukac sprawnych częsci z demontażu bo nowe to moga zrównac się z wartością auta |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Kktus
Forumowicz
Auto: Galant 2.0, ale dłubany ;)
|
Wysłany: 24-07-2014, 07:21
|
|
|
Witam robertdg!
Dzięki za odpowiedź
Zacnego masz Miśka, ja swoim pochwalę się już w najbliższym czasie
Masz może taką wiedzę, gdzie w Szczecinie znajdę opiekuńczy warsztat dla mojej Mamby? Bo rozumiem, że ASO omijać czy można im zaufać? Czy po prostu cennik odpowiada shake'owi z Pulp Fiction? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 24-07-2014, 07:28
|
|
|
Zajrzyj do podforum regionalnego http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=33 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|