|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie natury akademickiej: Space Gear 4x4 LWB? |
Autor |
Wiadomość |
pl_pawel
Nowy Forumowicz
Auto: Volvo940
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2015, 00:51 Pytanie natury akademickiej: Space Gear 4x4 LWB?
|
|
|
Czołem,
Zacznę od końca – najpierw pytanie:
Czy Space Gear 4x4 2.0 i/lub 2.4 benzyna występował w przyrodzie w wersji długiej (LWB)?
A może LWB dotyczy tylko L400 i Delici?
A teraz dwa słowa wyjaśnienia. Poszukuję następcy mojego wiernego Volvo 940 (przez głowę by mi nie przeszło rozstawanie się z nim gdyby tylko: był trochę większy, miał większy prześwit i napęd 4x4).
- raz, że kolejny sezon windsurfingowy przypomina mi jak upierdliwe jest to ciągłe wrzucanie/zrzucanie gratów na dach/z dachu i może można by to wszystko w środku wozić, a do tego jeszcze w miarę godnie się wyspać (nie to żeby w 940'ste było tak źle ale ech... latka lecą
- dwa, że zeszłoroczna podróż pod granicę Azji Środkowej pokazała, że można by zobaczyć jeszcze więcej gdyby prześwit był trochę wyższy i okazjonalnie 4x4 dało się zapiąć (choć i tak 940'stka dawała radę tam gdzie lokalesi głównie 4x4 jeździli, ale gdyby było mokro już bym się nie odważył)
- trzy, może w końcu nie miałbym żadnej wymówki żeby zrobić solidną objazdówkę kawałka świata połączoną z windsurfingiem tam gdzie mi się podoba, a nie tam gdzie mogę dojechać pałskim 2WD
I stąd pomysł na Space Gear'a lub L400
Niestety pewnie będę Was męczyły kolejnymi pytaniami, wybaczcie Ale to w miarę jak się będą pojawiały.
Pozdr.
p. |
|
|
|
 |
|
|