|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Obroty silnika |
Autor |
Wiadomość |
TheZero
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-08-2014, 20:06 [Cari 1.8 GDI] Obroty silnika
|
|
|
Witam Odkąd kupiłem auto mam dziwny problem z obrotami na luzie wachają się od 200 do 900 czasami jest ok ale więszkość czasu tak się właśnie dzieje. Czyściłem przepustnice, Czytałem cos o nauce obrotów itd itd ale nic konretnego. Bardzo bym prosił aby ktoś konrketny Coś poradził . Od jakiegoś czasu świeci się też check engine najpierw się zapalał gasł itd , a teraz świeci już cały czas. Nie mogę również połączyć się komputerem byłem juz na 3 serwisach i żaden nie mógł się połączyć, Bardzo lubie Swoją Cari ale te jej bolączki ..., Aha silnik to 1.8 GDI 125 km. Bardzo bym prosił o szybki odzew Pozdrawiam! |
_________________ ... |
Ostatnio zmieniony przez glina 09-09-2014, 15:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
eve1988
Forumowicz
Auto: carisma 1.6 benzyna+lpg
Pomógł: 38 razy Dołączył: 12 Maj 2013 Posty: 580 Skąd: Łochów
|
Wysłany: 27-08-2014, 20:24
|
|
|
Rozumiem ze przedlift.
Tu masz temat o bledach i ich odczycie, wystarczy kawalek kabelka http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=1981.
Bez tego nie ruszymy dalej z tematem
[ Dodano: 27-08-2014, 20:25 ]
Ps: Tu zawsze jest szybki odzew |
|
 |
TheZero
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma GDI
|
Wysłany: 27-08-2014, 23:17
|
|
|
Dzięki Kolego zaraz to przeczytam i spróbuje jutro odczytać te błędy, słyszałem już o metodzie na kabeleke ale ja mam wtyczkę OBD2 więc nie jestem pewny czy to się uda ale jestem dobrej myśli Pozdrawiam, mam nadzieje ze jutro powiem CI mniej wiecej co to za błąd iznów coś doradzisz |
_________________ ... |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
|