|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Montero 3.8 - awarie? |
Autor |
Wiadomość |
morin76
Nowy Forumowicz
Auto: Montero 3.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2014, 15:18 Montero 3.8 - awarie?
|
|
|
Witam wszystkich ponownie po dłuższej przerwie. W końcu kupiłem upragnione auto czyli Montero 3.8 LPG rocznik 2004. Po krótkim zachwycie nadeszła pora na płacz przy usuwaniu usterek.
Mam nadzieje ze ktoś mi pomoże.
1) po przejechaniu kilkunastu kilometrów zaświecają mi sie na desce dwie lampki równocześnie, ta z samochodzikiem i poślizgiem i ta z samochodzikiem poślizgiem i off. Wg mnie jedna wyklucza drugą. Dodatkowo zauważyłem ze jak sie zaświecą to po puszczeniu hamulca rusza z miejsca tak jakby słabiej niż jak sie nie świeca. Przycisk na konsoli środkowej nie reaguje.
2) dziwnie głośno słychać pracę pompy wspomagania hamowania. Działa co jakiś czas. Może tak ma być ale to denerwujące słuchanie dopompowywania.
3) słyszę taki dziwny chlupot jak by wentylator nawiewu pracował w wodzie, ale nie zawsze.
4) podczas ruszania tak pow 2000 obr słyszę wyrażny warkot wentylatora na chłodnicy jak by było zblokowane wisko na sztywno a tak nie jest bo sprawdzałem. Moze tak ma być ale nie znam opinni innych. Temperature silnika na zegarze mam tak na godzinie 8
Wielkie dzieki za pomoc
Marcin
[ Dodano: 29-10-2014, 16:09 ]
proszę o pomoc |
|
|
|
 |
|
|