Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer Sportback 1.8DiD
Autor Wiadomość
Tap-Chan 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8 DiD
Kraj/Country: UK
Wysłany: 14-09-2014, 11:36   Lancer Sportback 1.8DiD

Witam wszystkich, jestem pierwszym właścicielem autka. Jest to już moje 4 auto. Zaczynałem od Peugeota 309 1,4 rok 1992 - bardzo fajne autko sporo nauczyłem się z elektryką bo cały czas się psuł, aż w końcu pewnego pięknego dnia niedaleko skupu aut wciągnęło mi chłodnice pod auto... i już go tam zostawiłempotem. Następnie miałem BMW serii 7 model 735i rok 1998 (masakra spalanie) i wszystkie pieniądze zarobione lub odłożone pakowałem w Beemke a dokoładniej w jej bak. W między czasie gdy miałem BMW miałem okazje kupić Fiata Uno 1,4 Fire rok ???? które również poszło na złom... i tu się zaczyna cała historia. W 2010 roku kiedy pod domem stało BMW ja już przesiadłem się na autobusy (w lecie starym skuterem Keeway'em pomykałem) postanowiłem porozglądać się za czymś nowym w rozsądnej cenie, żebym nie wydawał fortuny na paliwo i chciałbym się pocieszyć dłuższą chwile autkiem. No i byłem w Skodzie, Fordzie i trafiłem do Mitsubishi :twisted: na środku salonu stał Sportback i w tedy pomyślalem (to to). Beemka została w rozliczeniu i wybrałem Lancera Sportback 1.8 Di-d wersja Intense.

SILNIK: 1.8 DI-D 150KM
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA: ABS, ESP, czujnik deszczu, tempomat, klima-standard.
UKŁAD NAPĘDOWY: 6cio biegowa seria, Lato felgi Dotz Rapier opony Toyo 215/45/r18, Zima standardowe.
ZAWIESZENIE: seria
UKŁAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: seria
ŚRODEK: zwykły
CAR-AUDIO: seria

Z Felgami:

No i spalanie... jestem z Lancera taki dumny :)

W polscie się pokiełbasiło z pracą itp itd więc spakowałem manele

zatankowałem po sam korek i aktualnie przywał na północy UK i wspólnie z narzeczoną sobie zarabiamy na życie i na upiększenie Lancera :)

Mam w planach zmiane audio, wyciszenie wnętrza, chciałbym zrobić czarną podsufitkę, obniżyć zawieszenie i zmienić hamulce na sprawniejsze... mam nadzieje że spełnię swoje zachcianki. Póki co to na tyle za niedługo dodam aktualne zdjęcia Lancera.
Pozdrawiam Tomek.

Tomekcm 
Forumowicz

Auto: Lancer 1.6 kombi '05
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-09-2014, 22:58   

Gratuluję nabytku. Co do BMW 7 też kiedyś mi się marzyło- nawet ostatnio miałem przyjemność siedzieć w opancerzonej wersji, ale koszty utrzymania to kosmos. Chyba że auto tylko na weekendy.

Widać że kolega ogarnia w UK bo paliwo pod korek jest :D

Pozdrawiam

Tap-Chan 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8 DiD
Kraj/Country: UK
Wysłany: 06-10-2014, 14:05   

Czesc,
dzieki dzieki ,a nawet 7er na weekendy jest za droga (przynajmniej dla mnie :D ). Tym czasem mam chwile wolnego to porobilem aktualne zdjecia Lancerka przy brzydkiej pogodzie (moze sie trafi sloneczny dzien to bede miec aparat pod reka)

Stig musi być 8)

W najbliższym czasie mam zamiar wyciszyć dzrzwi, a potem bede ogarniac audio. Fabryczne zaczynaja harczec cos..

Odpowiedz do tematu