|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6, 2001r., kombi, automat, Gorzów Wl |
Autor |
Wiadomość |
jerryzzz
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-10-2014, 18:43 [EAx 97-04] Galant 2.5 V6, 2001r., kombi, automat, Gorzów Wl
|
|
|
Witam,
Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego serdeczne "cześć" dla wszystkich. Od jakiegoś czasu szukam dla siebie Galanta. Dość wąskie gardło, gdyż musi to być automat, 2.5 V6 i nie starszy niż 2000 rok. Trafiłem na całkiem niezłą ofertę, którą zamieszczam poniżej. Jako że mam do Gorzowa sporo kilometrów (z Białegostoku), byłbym wdzięczny za wszelkie opinie z Waszej strony. Rozmawiałem z właścicielem ponad pół godziny przez telefon, poprosiłem o zagranie w otwarte karty ze względu na sporą odległość dzielącą mnie od sprzedającego. Auto było użytkowane przez rok przez pana lat 63. Jest obcierka na przednim zderzaku po prawej stronie. Auto sprowadzone z Niemiec z uszkodzonym tylnym zderzakiem, wymienionym przez obecnego właściciela na nowy + wstawione czujniki parkowania przy tej okazji. Zmienione amortyzatory, tarcze i klocki niecały rok temu, rozrząd i olej w skrzyni (oraz filtry) zmienione ok. 25.000 kilometrów wcześniej. Tyle ode mnie, reszta w linku i zdjęciach
Aha, w ogłoszeniu pomyłka w KM, wpisane KW, stąd ta mała herezja.
http://olx.pl/oferta/mits...html#fed003c535
Oferta od: Osoby prywatnej, Marka: Mitsubishi, Model: Galant, Poj. silnika: 2 500 cm3, Rok produkcji: 2001, Paliwo: Benzyna, Moc silnika: 118 KM (w rzeczywistości KW), Przebieg: 207 000 km, Typ nadwozia: Kombi, Kolor: Czarny, Stan techniczny: Nieuszkodzony
[ Dodano: 10-11-2014, 22:57 ]
Nieaktualne, zakupione po długiej wycieczce |
|
|
|
 |
|
|