|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
artykul o nowym space star na zlomniku |
Autor |
Wiadomość |
kcn
Mitsumaniak Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2014 Posty: 183 Skąd: Błonie
|
Wysłany: 03-10-2014, 09:12 artykul o nowym space star na zlomniku
|
|
|
zlomnik
Miłej lektury |
|
|
|
 |
betka17
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Space Star 2014
|
Wysłany: 18-11-2014, 18:49
|
|
|
"Niestety obawiam się, że podobna sytuacja występuje w przypadku powyższych testów. Dziennikarze i blogerzy motoryzacyjni są opętani tym, jak samochód „się prowadzi”. „Czy prowadziłeś kiedyś BMW?” – pytają mnie, kiedy mówię, że mnie prowadzenie nic nie obchodzi. No prowadziłem. „No to chyba wiesz, jak ważne jest prowadzenie” – nie, nadal nie wiem. Takie BMW prowadzi się dokładnie tak samo jak każdy inny samochód – skręcasz w prawo, skręca w lewo i vice versa. Przed zakrętem musisz zahamować, możesz też w niego wpaść za szybko, wtedy za ciebie zahamuje ESP, chyba że go nie masz, wtedy kasujesz matkę z dzieckiem z pobocza i wbijasz się w drzewo. Podobno to BMW tak świetnie się prowadzi, a np. Nissan Micra K13 – fatalnie. Zresztą pamiętam, że w przypadku Micry też (na mniejszą skalę) prowadzono kampanię negatywną w prasie. Mimo jej rzekomego fatalnego prowadzenia nadal widzę znacznie więcej rozbitych „świetnie prowadzących się” beemek, a Micr raczej nie."
jak czytam takie wypociny, to mam ochotę zadać pytanie: "a prowadziłeś kiedyś Ursusa C330? wiesz, jak on świetnie trzyma się drogi! rewelacja!!! a z załadowaną przyczepą - jak marzenie! |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 18-11-2014, 19:32
|
|
|
Widzę że masz Space Stara, o którym mowa w artykule.
Jak się prowadzi? |
|
|
|
 |
betka17
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Space Star 2014
|
Wysłany: 18-11-2014, 23:08
|
|
|
Mi się bardzo dobrze prowadzi. Mojemu tacie też ma fajne,duże lusterka boczne,dzięki czemu widać w nich wszystko i nie trzeba odwracać głowy, dobrze trzyma się jezdni, jest zwrotny i skrętny. Jak dla mnie extra! |
|
|
|
 |
|
|