|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Podświetlenie drzwi w ASX |
Autor |
Wiadomość |
dariopa
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi ASX 1.6 Blue Sky
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Posty: 39 Skąd: Trzebinia
|
Wysłany: 05-11-2014, 07:19 [1.6] Podświetlenie drzwi w ASX
|
|
|
Witam , chcę podświetlić drzwi w moim miśku ledami i mam pytanko do kolegów czy ktoś wie gdzie najprościej wpiąć się aby ledy świeciły i gasły tak jak oświetlenie w miśku przy otwieraniu i zamykaniu drzwi? Może ma ktoś schemat elektryczny ASX -a 2014. Ja znalazłem możliwość wpięcia pod oświetlenie stacyjki (dwa przewody niebieski ze srebrnym paskiem i różowy ze srebrnym paskiem) jak wymieniałem żarówkę w stacyjce na leda , tylko muszę się wlutować do wiązki pod kierownicą a szukam jakiejś wtyczki do podpięcia .Pozdrawiam. |
_________________ Nie ma takiej RURY której się nie da wygiąć !! |
|
|
|
 |
mhds
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2014 Posty: 11 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-11-2014, 23:07
|
|
|
A nie stracisz gwarancji za takie przeróbki ? Mniemam ze masz auto z 2014. |
|
|
|
 |
dariopa
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi ASX 1.6 Blue Sky
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Lut 2014 Posty: 39 Skąd: Trzebinia
|
Wysłany: 06-11-2014, 16:07
|
|
|
Nic się nie przerabia wlutowujesz się w dwa przewody izolujesz i podpinasz diodki .Pobór prądu jest mniejszy z 4 lampek diodowych jak z jednej lampki od stacyjki która ma 1,2W nie wspomnę o żarówkach w lampce nad lusterkiem tam jest mały grzejnik . |
_________________ Nie ma takiej RURY której się nie da wygiąć !! |
|
|
|
 |
|
|