|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-08-2007, 16:49 |
Wahacze!!!Pilne!! |
Autor |
Wiadomość |
Wilcza31 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-01-2007, 21:33 Wahacze!!!Pilne!!
|
|
|
Witam wszystkich.Mam parę pytań?Ile jest wszystkich wahaczy w galancie E57A 2,0 TD 95 rok.?Stabilizatorów?Bo mam taki problem jeżdżąc teraz po śniegu za rzuca mi całym tyłem po prostu tańcuje, mam zimówki i to też nic nie daje.Może jakiś tylni wahacz bo amortyzatory na tyle mam nowe???? |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 22:59
|
|
|
wachaczy jest duzo... po 3 na koło plus stabilizator. takie bujanie moze byc wlasnie objawem "zuzytych" wachaczy ale moze zaczac od geometrii |
|
|
|
 |
Wilcza31 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 23:04
|
|
|
To iż jest na przodzie 3 wahacze na koło to wiem a jak jest z tyłem?Tam też jest stabilizator?
[ Dodano: 31-01-2007, 23:08 ]
Na koło przednie oczywiście bo tam wymieniałem już w sumie 4, natomiast jeszcze nic nie wiem o tyle czy są tam napewno stabilizatory i ile jest wahaczy.
[ Dodano: 31-01-2007, 23:09 ]
Na koło przednie oczywiście bo tam wymieniałem już w sumie 4, natomiast jeszcze nic nie wiem o tyle czy są tam na pewno stabilizatory i ile jest wahaczy. ???? |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 23:16
|
|
|
zdaje sie ze tez po 3.... no i wlasnie z tylu jest stabilizator (drazek i po jednej koncowce na kolo) |
|
|
|
 |
Jacech1 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 17:13
|
|
|
o rany 12 szt ?? masakra |
|
|
|
 |
Wilcza31 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 23:02
|
|
|
Wielo-wahacz no cóż auto zostało sprowadzone z Austrii rdzewieje co jest wynikiem nadmiaru soli w górach to jeszcze te wahacze.Nie tyle co wahacze co ta cena!!!A co znaczy wielokrotnie droższy??Bo chyba nie cena auta w tym roczniku bo jak teraz widze np.na allegro to za cenę 6000-7000 tysięcy kupisz w tym roczniku raczej chyba cena utrzymania to tak.Auto co prawda duże *cenzura* i w tej cenie to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale silniczek pozazdrościć stuku tyle że tyle pali niby TDI i co z tego. |
|
|
|
 |
madar88 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-02-2007, 13:33
|
|
|
Ja jakby w swoim E52A z 1995r mam ten sam efekt , amory nowe (wymieniałem na jesieni) lecz o dziwo za cholerę nie mogę znaleźć z tyłu drążka stabilizatora ani ewentualnych mocowań do niego, czy aby napewno w tych modelach były one montowane?????? |
|
|
|
 |
|
|