|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie kupić i ile może kosztowa? łożysko amortyzatora przód |
Autor |
Wiadomość |
mariusz515 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2006, 19:34 gdzie kupić i ile może kosztowa? łożysko amortyzatora przód
|
|
|
Witam.
potrzebuje łożysko amortyzatora przód z prawej strony do mego Mitsu., bo u mnie w kostrzynie jak sie dowiadwałem po sklepach motoryzacyjnych , to nigdzie nie mogą ich zamówić , a więc pozostaje mi chyba tylko serwis , a jak to w serwisie to ceny są zabujcze.
czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie moge kupić takie łożysko, ile może ono kosztować ?
mitsubishi Carisma 1.8 GDI 2000 rok
pozdro |
|
|
|
 |
mario-borek [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2006, 19:45
|
|
|
Na Alegro za 170,- za szt jeśli to to samo co poduszka ? |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 28 razy Dołączył: 29 Cze 2005 Posty: 1980 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-10-2006, 09:43
|
|
|
Łożysko to niekoniecznie to samo co poduszka. Były zmiany pomiędzy modelami i jeżeli GDI z 2000r. ma tą samą kolumnę co 1.6 z 2000r. to kupuje się samo łożysko. Koszt orginału u Japaneze, o ile dobrze pamiętam, jakieś 40-45zł szt.
mariusz515, poszukaj na forum namiarów na użytkownika Japaneze - on ci na 100% dobierze odpowiednią część w dobrej cenie. |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
BTTOS
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DI-D 102 KM 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2014, 10:26
|
|
|
Panowie podczas szybszej jazdy i skrętu w prawo strasznie buczy. Czy to wina przedniego łożyska? Miałem wymieniane niedawno łożysko z lewej strony, ale objaw był inny, przy skręcie piszczało i działo się tak nawet podczas postoju. Teraz jak jadę szybciej i skręcam w prawo to buczy strasznie. Druga sprawa to że jak jadę przy dużych prędkościach to głośno w kabinie jest. Co to może być? |
|
|
|
 |
|
|