Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] Przycisk w drzwiach do zamykania bezkluczykoweg
Autor Wiadomość
maxiu 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2011 Instyle 2.0DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-04-2017, 11:07   [II 2.0 DID] Przycisk w drzwiach do zamykania bezkluczykoweg

Mam taki problem.. Otóż w drzwiach kierowcy przycisk mi nie działa i muszę biegać do strony pasażera albo pilotem, ale ostatnio przycisk zaczął się sam wciskać przy otwartym aucie i cały czas piszczy i wyświetla się komunikat żebym zamknął drzwi itp. Trochę mnie to denerwuje, w internecie nic nie znalazłem, ma ktoś jakiś pomysł co się zepsuło (może ktoś miał taki problem to jest szansa że padło to samo), przycisk, sterownik, wiązka? Wolałbym mieć jakiś pojęcie czego szukać jak ściągnę boczek.

jurellas 
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
Wysłany: 16-04-2017, 15:02   

W moim miśku też właśnie z lewej strony gorzej chodzi przycisk,nie pomogła operacja wymiany baterii w pilocie,jest też pewna oczywista zależność - jak mam pilota w kieszeni blisko smarfona to się cholerka wzajemnie zakłócają i nie ma szans otworzyć drzwi po przez wsunięcie dłoni w klamkę z obydwu stron. Ale żeby coś piszczało ? na razie na szczęście nic nie piszczy - po za kunami pod maską,którym skutecznie uprzykrzam miejsce na legowisko przywiązując w siateczce po pomarańczach garść świeżej sierści psa od sąsiada.

maxiu 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2011 Instyle 2.0DID
Wysłany: 16-04-2017, 16:37   

No to będziesz miał to samo co ja, też zaczynałem od wymiany baterii, a potem coraz gorzej - przycisk raz działał raz nie, potem w ogóle, a teraz już choinka na desce :P Coś mi się psują te Outlandery ostatnio :(
A te piszczenie to po prostu jest powiadomienie, że jak chcę zamknąć auto to muszę pozamykać wszystkie drzwi (przycisk się sam wciska non-stop jak chcę wysiąść albo coś wkłądam do bagażnika itp.)

jurellas 
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
Wysłany: 17-04-2017, 09:03   

Jeśli chodzi o piszczenie melodii pi-pi-pi pi-pi-pi to też tak mam,przy włączonym zapłonie otwieram drzwi i zaczyna się ta jak że na czasie wielkanocna melodia pi-pi-pi. Przypuszczałem że tak ma być,nie zapięcie pasów piszczy to i drzwi dają znać że otwarte. A może wszystkie miśki piszczą jak małe kurczaki ?

Odpowiedz do tematu