Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Siemka. Temat radio czy się opłaca?
Autor Wiadomość
bugaj102 
Forumowicz
Małoznawca

Auto: Carisma 1.8 115km
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-12-2014, 21:13   Siemka. Temat radio czy się opłaca?

Siemka. Co myślicie o tym radiu do mojej karinki nie jest drogie pewnie dźwiękiem też nie powala ale są święta i chce jej coś kupić na święta bo dużo wkładam w jej remont żeby ja naprawić do stanu picuś glancuś. Zastanawia mnie ten dotykowy 5.1 cali ekran jak on będzie działał i czy nie będzie się zawieszał. czy dać sobie spokój i kupić za 130 140 zł jakiegoś JVC bo jest akurat promocja.
Link do radia

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 08-12-2014, 22:14   

Lepiej kup coś bardziej markowego, będziesz o wiele bardziej zadowolony z jakości dźwieku ;-)
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Kris1980_147 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Wysłany: 08-12-2014, 22:39   

Według mnie szkoda kasy.
Wszystko zależy ile możesz wydać i czego oczekujesz.
Miałem doświadczenie z JVC, Sony, Pioneer-em i Alpine.
Obecnie mam właśnie Alpine i jest najlepsze (jakość dźwięku, możliwość konfiguracji i rozbudowy) z wymienionych. Pioneer też nie jest zły, ale nie patrz na modele z najniższej półki.

rasiak1980 
Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI / 1,9 DiD
Kraj/Country: UK
Wysłany: 09-12-2014, 22:33   

JVC KD-DB95BT ten mam i super jak za cene jedyne do czego mozna sie przyczepic to mało intuicyjny sposob obsługi ale idzie opanować i chyba to co mnie najbardziej drażni przycisk do zdejmowania panelu a właściwie jego umiejscowienie i zagłębienie powoduje ze po prostu musze światło zapalać żeby zdjąć panel a tak poza tym to menu nieźle rozbudowane do tego możesz połączyć sie BT z telefonem i słuchac muzyki odbierac telefon podczas jazdy a menu obsługiwac z nakładki na androida, jeżeli chodzi o możliwości konfiguracji dzwieku sa wystarczające jak dla mnie, tez chciałem kupić jakis z wyswietlaczem niemarkowy ale znajomy audiofil mi to odradził powiedział że jak juz to markowy i na dwa diny czyli podwojny a nie z wysuwanym monitorem bo to sie ponoć psuje. możliwości zamontowania podwójnego bez przeróbek konsoli centralnej nie ma wiec nie przerabiałem i sobie odpuściłem dochodząc do wniosku ze i tak jadąc skupiam sie na drodzę a nie na tym co mi na wyswietlaczu pokazuje. to trzba wszystko przeanalizować pod jakim kątem ja chciałem wyswetlacz dla dziecków do puszczania bajek ale i tak ze wzgledu na umiejscowienie odpada bo by musiały wychylone głowy miec jedyne co to zagłówki, albo to na czym staneło dobre radio i dwa tablety uspokajajace

Odpowiedz do tematu