Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8 GDI] Porada jaki wzmacniacz i tuba do Carismy 98R
Autor Wiadomość
Dziadzia1 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2014, 17:56   [Cari 1.8 GDI] Porada jaki wzmacniacz i tuba do Carismy 98R

Witam mam takie pytanie chciałbym kupić tube oraz wzmacniacz 4 kanalowy tak do 700 /800 zł komplet...Chciałbym podłączyć do niego tube oraz 2 przednie lub tylnie głośniki bo ostatnio kopiłem
2x PY-IN1601M tył
2x PY-BG502T6 przód

myślałem o takim zestawie ale nie znam nikogo kto by mi poradził

http://allegro.pl/infinit...4858184587.html

http://allegro.pl/jbl-gt5...4866131835.html

http://allegro.pl/ShowIte...ef=last-visited

lub niech ktos podda jak najlepszy sprzęt mógłbym kupić
Pozdrawiam

Kris1980_147 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2014, 21:00   

Z takimi pytaniami to najlepiej w dziale Car Audio

Ja na twoim miejscu to nie bawiłbym się z głośnikami 100 mm, lepiej 165 w drzwi - zestaw odseparowany. Wcześniej je wygłuszyć dobrymi matami.
Tubę sobie raczej odpuść, lepiej skrzynia. Co do głośnika to może Rockford serie P1, P2 i wyższe, spokojnie wystarczy 10 cali. Wszystko zależy czego oczekujesz, jak wystarczy dużo hałasu to JBL wystarczy, jak ma grać to lepiej coś lepszego.

rasiak1980 
Forumowicz

Auto: carisma 1.8 GDI / 1,9 DiD
Kraj/Country: UK
Wysłany: 14-12-2014, 16:46   

te wzmacniacze dodawane są jedynie do suba, jak podepniesz pod to dodatkowo głośniki to może nie mieć wystarczająco mocy żeby porządnie bujnąc głośnikiem w subie, takze generalnie wzmacniacz do subwoofera a jak chcesz głośniki dodatkowo przez wzmacniacz podłączyć to musisz jeszcze jeden dodatkowy wzmacniacz kupić 4 kanałowy no i obowiązkowo kondensator bo tak to ci alternator ducha wyzionie

Odpowiedz do tematu