|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] linka od ręcznego |
Autor |
Wiadomość |
orz1
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi Colt CAO 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 147 Skąd: Szczecinek
|
Wysłany: 15-05-2008, 19:08 [ALL] linka od ręcznego
|
|
|
Witam, kupiłem wczoraj 2 linki do ręcznego (prawa, lewa tył) i chciałem się zapytać czy jest jakaś metoda ich zakładania, czy np najpierw na wózki a później na dźwignie, czy może odwrotnie czy tez może to nie ma znaczenia
za wszelkie info będe wdzięczny
aa i jeszcze jedno, szukałem tematu w FAQ ale tam nie ma nic o ręcznym, a więc myśle że nie głupim pomysłem by było to tam dodać.
[ Dodano: 18-05-2008, 16:24 ]
już po wimianie moja rada, klucz 12, i WD40 , aa i jeszcze jedno, za dźwignią, pod okładziną, tuż przy wylocie jest jeszcze zabezpieczona na listwie aluminiowej, trzeba odkręcać tylnie siedzenia, i jakoś próbować tam się dostać i odkręcić to ustrojstwo:mrgreen: zakłada się bardzo leciutko, późnij tylko pozostaje regulacja na śrubie (przy dźwigni) i można smigać |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 18-05-2008, 17:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|