|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o opinie na temat modelu Lancera |
Autor |
Wiadomość |
Bromlin111
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-01-2015, 20:40 Prośba o opinie na temat modelu Lancera
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam na dniach podjąć decyzję o zakupie Lancera z 2010 roku.
Jeśli ktoś z Was mógłby fachowym okiem zerknąć czy na zdjęciach z ogłoszenia widzi coś podejrzanego to byłbym ogromnie wdzięczny.
LINK
http://otomoto.pl/mitsubi...-C35648593.html
serdecznie dzieki !!!
|
_________________ BROMLIN |
|
|
|
 |
pinki1986
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sedan Intense 1.8 MIVEC
|
Wysłany: 20-01-2015, 21:17
|
|
|
Oglądałem ten samochód w tym tygodniu - na początku muszę Cię zmartwić: jest już sprzedany (a pewnie sam bym się skusił - ale dopiero po wizycie w aso).
Ogólnie jeździ całkiem bardzo dobrze, trzyma się drogi elegancko, zawieszenie pracuje rewelacyjnie, do pracy silnika i skrzyni również nie miałem najmniejszych zastrzeżeń.
Auto niestety prawie w całości lakierowane, podobno przez wandalizm - ktoś obszedł prawie cały dookoła z dociśniętym gwoździem - a przynajmniej tak deklarował sprzedawca. Muszę przyznać że wszystko wyglądało ładnie a elementy dobrze się schodziły - ale to było to co na wszelki wypadek chciałem potwierdzić w ASO. Ktoś mnie jednak ubiegł z zakupem - może Ty? Bo samochód oglądałem w 18.01.2015 a widzę że Twój post jest z 17.01.2015.
W każdym bądź razie sądzę, że ten kto kupił będzie zadowolony. |
|
|
|
 |
Bromlin111
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer
|
Wysłany: 21-01-2015, 21:51
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź - zbyt wiele ich tu nie było
Powiem tak, co 10 minut odświeżałem forum czekając na opinie użytkowników ale decyzję podjąłem niestety sam.
Niestety nikt się nie wypowiedział.
A teraz do konkretów
Pinki trafiłeś w sedno kupiłem ten egzemplarz !!! ))))
Wróciłem spokojnie do domku ( wczoraj ) bez przygód ( no może poza spotkanym karambolem pod Łodzią).
Mam również nadzieję, że troszkę nim pośmigam.
PS.: Oby udało Ci się trafić na udany egzemplarz !!! Ja za to trzymam kciuki )
Pozdrawiam |
_________________ BROMLIN |
|
|
|
 |
pinki1986
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sedan Intense 1.8 MIVEC
|
Wysłany: 24-01-2015, 22:27
|
|
|
Cześć,
Super, życzę spokojnego użytkowania! Samochód naprawdę wydawał się wart swojej ceny, sądzę że będziesz zadowolony.
PS. Ja dziś również zakupiłem coś dla siebie |
|
|
|
 |
|
|