|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwne usterki po weekendzie majowym |
Autor |
Wiadomość |
skip01
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 163 KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-05-2017, 20:44 Dziwne usterki po weekendzie majowym
|
|
|
Witam, może glupia sprawa ale mam takie problem po wypadzie majowym:
1. Na miejsce dojechałem na tempomacie wszystko pięknie, następnego dnia już nie działał - kontrolka świeci zero reakcji na manetke przy kierownicy.
2. Podczas powrotu auto podskoczylo na nierówności i zaświecił się ABS i już tak sobie świeci dodam ze niedawno - jakiś miesiąc temu wymieniałem lewą piastę i obie półosie na używane ( piasta nowa). Bezpieczniki sprawdzone.
3. Światło stop na spojlerze świeci delikatnie po przekręceniu kluczyka, po naciśnięciu hamulca swieci mocno ale nie zapalają sie s29thtopy w lampach. Po zapaleniu światel nadal lekko świeci ale tu przy naciśnięciu hamulca zapalają sie też stopy w lampach.
Problemy dziwne i nietypowe tak mi się wydaję. Może jakiś zwierz coś ponadgryzał? |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
Wysłany: 04-05-2017, 21:18
|
|
|
Sprawdz dobrze masę pod maską |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa
三菱ギャラン
Yamaha FZ 750
Lancer 1,8 d
Galant 1,8 td
Galant 2,0 td
 |
|
|
|
 |
skip01
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 163 KM
|
Wysłany: 08-05-2017, 15:32
|
|
|
Narazie problem sie rozwiazał sam... Wymienilem żarówki stopu i odziwo... Zgasla kontrolka od ABS-U i tempomat też zaczął działać...
Zobacze jak dlugo tak będzie. Może ktoś ma pomysł czemu przepalona żarówka miała taki wpływ na GALANTA?
[ Dodano: 10-05-2017, 21:08 ]
Mysle ze temat mozna zamknac. |
|
|
|
 |
|
|