|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 11-02-2015, 20:39 |
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance |
Autor |
Wiadomość |
karol921
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2002r 2.5 V6 163KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2015, 21:54 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
|
|
|
Witam
Od dłuższego czasu poszukuję Galanta 2.5 V6 stąd uprzejmie proszę o opinie na temat tej oferty:
http://karocar.otomoto.pl...-C35647266.html
Po zdjęciach ciężko wywnioskować co i jak. Być może któryś z bardziej wprawionych forumowiczów będzie w stanie wypowiedzieć się więcej na ten temat.
Czy ktoś miał styczność z tym handlarzem?
Jestem wstępnie umówiony na oględziny na niedzielę i chciałbym się na nie należycie przygotować.
Przeglądam http://forum.mitsumaniaki...ic.php?t=38803. Staram się utrwalić wszystko i skompresować do przysłowiowej "pigułki"
Jestem przygotowany na doinwestowanie kilku tyś w samochód (ewentualne naprawy skrzyni biegów, sprzęgła, rozrząd, świece itp). Staram się brać poprawki na wszystko, ale chciałbym się dowiedzieć na co mam zwrócić szczególną uwagę.
Z góry dziękuję wszystkim za zainteresowanie i podpowiedzi.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 07-02-2015, 20:38
|
|
|
napisz jutro jak poszło |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 11-02-2015, 20:39
|
|
|
Zamykam. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|