Ekran z Grandisa invite do Grandisa intense |
Autor |
Wiadomość |
omniscient
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-06-2015, 20:39 Ekran z Grandisa invite do Grandisa intense
|
|
|
Widziałem podobny temat ale linki już nieaktualne ale zastanawia mnie czy kolorowy wyświetlacz z nawigacją od intense można podpiąć do modelu invite bez dodatkowych przeróbek.
Czy trzeba wymienić również radio? Mam grandisa bez bajerów i myślę czy nie dokupić właśnie wyświetlacza od intense.
A może ktoś wie jaki inny wyświetlacz będzie kompatybilny z oryginalnym radiem?
Lub też może poradzi jaki nowszy system będzie do grandisa z 2004 roku pasował... |
|
|
|
 |
maniek68
Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 DI-D
|
Wysłany: 10-06-2015, 21:14 Re: Ekran z Grandisa invite do Grandisa intense
|
|
|
omniscient napisał/a: | Widziałem podobny temat ale linki już nieaktualne ale zastanawia mnie czy kolorowy wyświetlacz z nawigacją od intense można podpiąć do modelu invite bez dodatkowych przeróbek.
Czy trzeba wymienić również radio? Mam grandisa bez bajerów i myślę czy nie dokupić właśnie wyświetlacza od intense.
A może ktoś wie jaki inny wyświetlacz będzie kompatybilny z oryginalnym radiem?
Lub też może poradzi jaki nowszy system będzie do grandisa z 2004 roku pasował... | Witam teraz ludzie montują tablety 7 cali. |
|
|
|
 |
omniscient
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 10-06-2015, 21:46
|
|
|
Kwestia połączenia tabletu z radiem czy obecnego małego wyświetlacza z nowym radiem z wysuwanym wyświetlaczem.
Mi chodzi o to by wszystko współgrało. |
|
|
|
 |
maniek68
Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 DI-D
|
Wysłany: 11-06-2015, 16:59
|
|
|
omniscient napisał/a: | Kwestia połączenia tabletu z radiem czy obecnego małego wyświetlacza z nowym radiem z wysuwanym wyświetlaczem.
Mi chodzi o to by wszystko współgrało. | zobacz sobię temat android w grandisie |
|
|
|
 |
|