|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czarny Japoniec AWD z francuskim silnikiem |
Autor |
Wiadomość |
raptor
Forumowicz
Auto: Outlander II 2008 2.2 DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sty 2016 Posty: 82 Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 24-08-2018, 17:15 Czarny Japoniec AWD z francuskim silnikiem
|
|
|
Siema Pod koniec Czerwca zmieniłem wozidło z zardzewiałego V40 na Outlandera II 2008 2.2 156km/380Nm. 2 tygodnie research ogłoszeń, pierwszy wyjazd oglądać auto, które jako jedno z pierwszych wpadło w oko, jazda testowa, stacja diagnostyczna, AutoDNA, negocjacje i następnego dnia wróciłem z kasą po samochód. Co chciałem - czarny, skóra, audio Rockford Fosgate, 7 osobowy, diesel 2.2, bez navi, xenon. To wszystko jest + fotel kierowcy w prądzie, oczywiście 4x4. Miejsca ogrom choć auto z zewnątrz wcale takie duże nie jest, z bagażnika wyleciały dodatkowe siedzenia a wpadła wytłoczka z podłogą, zamiast ori badziewnego radia wpadła stacja od majfriendów na Androidzie 7.1 z canbusem pod Rockforda, na jesień doleci kamera cofania i może czujniki ciśnienia pod tą stację. Mechanika już porobiona, rozrząd + oleje i trochę w zawiasie + heble przód.
Kurde fajnie się tym jeździ, wiadomo, w zakrętach nie tak szybko co V40, srodek ciężkości i masa robi swoje - 1800kg na sucho, 2100kg jak jechaliśmy na urlop - ale 4x4 ładnie daje radę. Wrzesień/październik wlatuje chips w JKracing, w planach 185-190/450-460. Następny za 4-5 lat chyba
 |
|
|
|
 |
marcin.art
Forumowicz
Auto: galant 97 EA5W 6A13 LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2018, 20:04
|