|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kopulka rozdzielacz |
Autor |
Wiadomość |
killerbb
Forumowicz
Auto: mitsubushi carisma
|
Wysłany: 21-03-2015, 14:58 kopulka rozdzielacz
|
|
|
witam mam problem po wymianie kopulki na nowa zaczol mi gasnoc przelacznik gazu dopuki nie odpale silnika przelacznik dziala ok po uruchomieniu gasnie odrazu co to moze byc mam sekwencje dt gas pozdr |
_________________ killerbb |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 21-03-2015, 18:45 Re: kopulka rozdzielacz
|
|
|
killerbb napisał/a: | witam mam problem po wymianie kopulki na nowa zaczol mi gasnoc przelacznik gazu dopuki nie odpale silnika przelacznik dziala ok po uruchomieniu gasnie odrazu co to moze byc mam sekwencje dt gas pozdr |
Można raz jeszcze z przecinkami, bo trochę cięzko zrozumieć, czy centralka gazu sie wyłacza, czy jak.
Najprosciej sprawdzić czy nie naruszyłeś czegoś przy wymianie kopułki, co mogłoby powodowac dziwne zachowanie. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|