Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Regulacja siły hamowania tylnej osi
Autor Wiadomość
wolfgang
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 12:52   Regulacja siły hamowania tylnej osi

Czy jest coś takiego? Pytam, bo przetaczałem tarcze tylne i teraz widzę, ze jest na nich rdzawy nalot i nie są tak "przytarte" jak przednie. Mają już przejechane ok. 1kkm i moim zdaniem powinny być bardziej przytarte i nie posiadać nalotu rdzawego (niezależnie od pogody).
Tarcze maja obecnie grubość 8,8 mm więc są w granicach normy.

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2007, 13:16   

1 km to za moło. Klocki muszą się dotrzeć do tarcz. A że rdzewieją to jak bedzie wilgoć to będą rdzewieć. Ja mam nowe tarcze i już dotarte klocki i też rdzewieją.
Jako takiej regulacji nie ma.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2007, 00:13   

doli73 napisał/a:
1 km to za moł

Kolega Wolfgang napisal "1kkm" co oznacza 1000km. Po drugie musi byc rozdzielacz sily hamowania, tylko pytanie czy ma automatyczna regulacje (np. w zaleznosci od obciazenia) czy moze jednak jest jakis sposob na wprowadzenie korekty recznej.

Odpowiedz do tematu