|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Regulacja siły hamowania tylnej osi |
Autor |
Wiadomość |
wolfgang [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2007, 12:52 Regulacja siły hamowania tylnej osi
|
|
|
Czy jest coś takiego? Pytam, bo przetaczałem tarcze tylne i teraz widzę, ze jest na nich rdzawy nalot i nie są tak "przytarte" jak przednie. Mają już przejechane ok. 1kkm i moim zdaniem powinny być bardziej przytarte i nie posiadać nalotu rdzawego (niezależnie od pogody).
Tarcze maja obecnie grubość 8,8 mm więc są w granicach normy. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2007, 13:16
|
|
|
1 km to za moło. Klocki muszą się dotrzeć do tarcz. A że rdzewieją to jak bedzie wilgoć to będą rdzewieć. Ja mam nowe tarcze i już dotarte klocki i też rdzewieją.
Jako takiej regulacji nie ma. |
|
|
|
 |
Simones [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2007, 00:13
|
|
|
doli73 napisał/a: | 1 km to za moł |
Kolega Wolfgang napisal "1kkm" co oznacza 1000km. Po drugie musi byc rozdzielacz sily hamowania, tylko pytanie czy ma automatyczna regulacje (np. w zaleznosci od obciazenia) czy moze jednak jest jakis sposob na wprowadzenie korekty recznej. |
|
|
|
 |
|
|