|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nieprawisłowe wskazania termometru zewnętrznego. |
Autor |
Wiadomość |
Cypris
Nowy Forumowicz
Auto: carisma did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-09-2010, 11:45 Nieprawisłowe wskazania termometru zewnętrznego.
|
|
|
Witam. Moja carisma wyposażona jest w kolorowy wyświetlacz i oryginalną Navi. Jednak po odłączeniu aku potzrbna jest płyta z mapą aby to wszystko ( radio, komputer, godzina, termometr) zaczeło działać. Płytę otrzymałem od forumowicza ( któremu serdecznie dziękuję ) i odpaliłem wszystko jak nalezy.
Wszystko jest gitara lecz termometr pokazuje dziwną temperaturę. Na dworzu jest ok 14 stopni, a ten oscyluje ciągle wokół -3st.
Czy mam znowu wyjąć aku aby zresetować komputer dogłebnie i może ustawi się odpowiednia temperatura czy do tego aby się ustawiła potrzebny jest czas, z tym , że trwa to już kilka dni.
Może ktos miał podobny przypadek? A tak wogóle gdzie w cari znajdę termometr zewnętrzny?
Przed wyjęciem aku wszystko było ok. |
|
|
|
 |
lubega1983
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI lif
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-04-2015, 08:44
|
|
|
Miałem a raczej mam ten sam problem. Poradziłeś z nim sobie jakoś ?
[ Dodano: 12-04-2015, 09:20 ]
Termometr zewnętrzny a raczej czujnik jest przed chłodnica i za atrapą spięty na przewodzie. |
|
|
|
 |
|
|