Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nieprawisłowe wskazania termometru zewnętrznego.
Autor Wiadomość
Cypris 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma did
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-09-2010, 11:45   Nieprawisłowe wskazania termometru zewnętrznego.

Witam. Moja carisma wyposażona jest w kolorowy wyświetlacz i oryginalną Navi. Jednak po odłączeniu aku potzrbna jest płyta z mapą aby to wszystko ( radio, komputer, godzina, termometr) zaczeło działać. Płytę otrzymałem od forumowicza ( któremu serdecznie dziękuję ) i odpaliłem wszystko jak nalezy.
Wszystko jest gitara lecz termometr pokazuje dziwną temperaturę. Na dworzu jest ok 14 stopni, a ten oscyluje ciągle wokół -3st.
Czy mam znowu wyjąć aku aby zresetować komputer dogłebnie i może ustawi się odpowiednia temperatura czy do tego aby się ustawiła potrzebny jest czas, z tym , że trwa to już kilka dni.
Może ktos miał podobny przypadek? A tak wogóle gdzie w cari znajdę termometr zewnętrzny?

Przed wyjęciem aku wszystko było ok.

lubega1983 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI lif
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-04-2015, 08:44   

Miałem a raczej mam ten sam problem. Poradziłeś z nim sobie jakoś ?

[ Dodano: 12-04-2015, 09:20 ]
Termometr zewnętrzny a raczej czujnik jest przed chłodnica i za atrapą spięty na przewodzie.

Odpowiedz do tematu