Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
White mitsu by misiek
Autor Wiadomość
misiek962 
Nowy Forumowicz

Auto: lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-10-2016, 20:58   White mitsu by misiek

Witam wszystkich na tym forum od niedawna stałem się posiadaczem białego lancer sportbacka .
Przyznam się że zawsze jeździłem hondami ,mialem civica 5 generacji ,7 hacbaka,coupe,8 generacji i crv. Od 10 -ciu lat siedze na forum hondowskim i mam nadzieję że tutaj też będzie ok.
Chciałem spróbować coś innego też made in Japan więc padło na mitsu ale w grę wchodził tylko biały w wersji sportback.czemu sportback ? Niestety musiałem wziasc poprawke na takie rzeczy jak pakowanie wozka dzieciaka itd.
Po długim polowaniu udało mi się sprowadzić mitsu z Niemiec bo w Polsce ciężko było z bialym.
Szybki opis i dwie foty narazie zaraz po zakupie.

MODEL:
- Mitsubishi Lancer X sportback wersja instyle
r. prod. 2010

SILNIK:
- 1.8 benzyna +FABRYCZNY LPG

UKLAD DOLOTOWY:
- seria + filtr K&N

UKLAD WYDECHOWY:
-seria + końcowy wydech firmy Fox sport

ELEKTRONIKA:
- seria

UKLAD NAPĘDOWY:
- seria

ZAWIESZENIE:
- seria + sparingi eibach
- rozpórka przód

OPONY i FELGI:
- zima alu 16``
- lato alu OEM 18 pomalowane w czarny mat

UKLAD HAMULCOWY:
- seria

BODY-KIT:
-tylni dyfuzor
-przyciemniane tylne szyby
-przednia dokładna
-czarny grill przedni

CAR AUDIO
-naglosnienie oem firmy rockford

senthic 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Wysłany: 10-10-2016, 11:12   

Witam kolejnego brata z białym lancerem :) Właśnie też myślę nad podwójnym wydechem, masce ralliart i pomalowaniu przedniego zderzaka, tak jak ma to miejsce u Ciebie. Więcej fotek proszę :)

misiek962 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 20-10-2018, 16:35   

Dawno tu nic nie pisałem a trochę się działo co prawda ogólnie tylko serwis ale zawsze to coś. Ostatnio co zostało podlubane to wymiana szczęk hamulcowych od ręcznego, nowe klocki przód tył, zrobiona pełna konserwacja podwozia, przyciemnione przednie szyby, felgi przemalowane w czarny połysk. Zastanawiam się czy nie pomalować Dyfuzora w czarny mat ale to już zabieg na wiosnę. Tak to teraz wygląda.

grzezzz 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer IX 1,8 2011
Wysłany: 25-10-2018, 18:33   

Gratuluje fajnego autka. Historia trochę podobna do mojej. Fakt, że w Polsce ciężko o białe, albo szybko znikają z ogłoszeń.

Kilka pytań. Czym malowałeś grilla (plastidip może)?Zderzak oprócz dokładki oryginał prawda? Jaka dokładka? Auto jest obniżone czy seryjnie tak siedzi z osiemnastkami?

misiek962 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 28-10-2018, 09:23   

Cytat:
Kilka pytań. Czym malowałeś grilla (plastidip może)?Zderzak oprócz dokładki oryginał prawda? Jaka dokładka? Auto jest obniżone czy seryjnie tak siedzi z osiemnastkami?

Grill mam oklejony folia jeśli chodzi ci o ramkę chromowaną, zderzak jest ori tylko dolna część pomalowana plastik dipem, a auto obniżone na sparingach H&R

Odpowiedz do tematu