Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
04-05-2008, 01:40
[MSS ALL] AKCESORIA Bagażnik dachowy
Autor Wiadomość
dobry
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2007, 18:12   [MSS ALL] AKCESORIA Bagażnik dachowy

Mam MSS-1999, 1,3 poj. Powiedzcie mi gdzie mogę kupić bagaznik do mojego autka?Mam mała łodkę którą mogłbym ładowac na bagaznik. Niestety nie wiem gdzie moge taki bagaznik dostać.;
A tak na marginesie autko jest super. Mam je juz rok i jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio zmieniony przez cns80 11-02-2009, 15:02, w całości zmieniany 2 razy  

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-04-2007, 23:24   

Jeśli masz relingi (chyba były też Spejsy bez relingów ?) to musisz szukać belek ze standardowym mocowaniem do relingu. Musisz znaleźć sklep moto który ma w ofercie Thule, Fapa, czy co tam chcesz w zależności od ilości kasy, którą chcesz wydać. Możesz też poszukać w sieciach Norauto, Feu Vert lub innych podobnych.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

niutiger
[Usunięty]

Wysłany: 06-04-2007, 10:05   

Za 200 zł kupisz naprawdę bardzo solidny i estetyczny bagażnik w Norauto firmy ... Norauto :)
Najtańsze zaczynają się od 90 zł na allegro ale wyglądają tragicznie. Wybór jest spory tylko zwróć uwagę na szerokość belek żeby łódka się zmieściła.

dobry
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2007, 18:46   

Mój MSS nie ma relingów, dlatego mam kłopot ze znalezieniem bagaznika.

[ Dodano: 07-04-2007, 18:47 ]
Help!

niutiger
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2007, 22:12   

Przejdź się do jakieś sieci typu norauto i tam w katalogu zobacz jakie są opcje. Jak nie masz takiej mozliwości to daj znać. Podam Ci wymiary relingów (szerokość, grubość itp) i coś uniwersalnego sobie dopasujesz z allegro czy skądkolwiek.

Wesołych Świąt

dobry
[Usunięty]

Wysłany: 08-04-2007, 12:40   

zdięki za radę. O wynikach poszukiwań dam znać. Weso.łych świąt.

[ Dodano: 09-04-2007, 12:21 ]
Niestety nie mam możliwości dotarcia do norauto. Za daleko. (ponad 200 km.)
Dlatego proszę o wymiary, może coś dopasuję. Pozdrawiam

niutiger
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 08:31   

dobry napisał/a:

Niestety nie mam możliwości dotarcia do norauto. Za daleko. (ponad 200 km.)
Dlatego proszę o wymiary, może coś dopasuję. Pozdrawiam

Szerokość między osiami relingów to ok. 92 cm (sorka za około ale ciężko się mierzy z przodu samemu). Jeśli chodzi o sam reling to szerokość belki to 4 cm a wysokość 3,5 cm.

Pozdrawiam,

MICU
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 16:39   

dobry napisał/a:
Mój MSS nie ma relingów, dlatego mam kłopot ze znalezieniem bagaznika.

[ Dodano: 07-04-2007, 18:47 ]
Help!

Teściowa do swojego Miśka (też bez relingów) kupiła MontBlanc-a. Bardzo dobre za rozsądną cenę (ok 300 PLN), z dopuszczalnym obciążeniem do 100 kg.
Znam dobry sklep ale w Gdańsku.

dobry
[Usunięty]

Wysłany: 11-04-2007, 19:34   

"Znam dobry sklep ale w Gdańsku."
Stary może jakieś namiary na ten sklep. np. tel. adres.
Moze sie uda cos załatwic. Mam znajomych w Gdańsku.

[ Dodano: 11-04-2007, 19:35 ]
Niutuger dzieki za informacje, każda jest cenna.

MICU
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 08:42   

dobry napisał/a:
"
Stary może jakieś namiary na ten sklep. np. tel. adres.

Mówisz i masz :wink:
LINK

Dodam jeszcze, że do swojego miśka też kupiłem montblanca i bardzo sobie chwalę. Wprawdzie kupowałem wersję do relingów (i tą klasyczną, nie aluminiową), ale dodatkowe nakładki są uniwersalne. Poza tym ma zamknięcie na specjalny klucz.
Proponuje poszukać na googlach : bagażniki samochodowe, bo ofert jest dużo i rozrzut cenowy też. Ja kupiłem w Warszawie w sklepie Hossa, ale widzę, że mają sprzedaż wysyłkową. Hossa

agrest
[Usunięty]

Wysłany: 28-05-2007, 11:49   bagaznik dachowy

Czesc

Mozecie polecic bagaznik dachowy z ktorym da sie w miare szybko jezdzic, nie swiszcze i moze duzo udzwignac? Szukam czegos fajnego i w dobrej cenie.

pozdrawiam
J.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 28-05-2007, 12:02   

Nie gwiżdże, nie świszcze to chyba tylko belki aero Thule. Teraz są jakieś nowsze modele rozpierające relingi a nie obejmujące jak poprzednio więc chyba są jeszcze cichsze.
Tak, będą w dobrej cenie - jak to Thule ;)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

niutiger
[Usunięty]

Wysłany: 28-05-2007, 13:16   

Jeśli chodzi o bagażnik na relingi to ja kupiłem całkiem fajny w Norauto za 209 zł. Solidny i wytrzymały, nic nie świszcze a cena raczej ok.

kasiaa 
Mitsumaniak
Kasia

Auto: Space Star,1.6,2003r
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 28-05-2007, 14:47   

Miesiąc temu kupowałam bagażnik do relingów za niecałe 200 zł (nie pamiętam nazwy producenta) i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam sklep na Grójeckiej, przy zajezdni tramwajowej - miła obsługa i przynajmniej mi zawsze dobrze doradzili (a kilka rzeczy już u nich kupowałam).

Pozdrawiam,

kristos76 
Forumowicz

Auto: mitsubishi space star 1.3 2001
Wysłany: 18-12-2011, 17:54   

Podepnę się z zapytaniem. Czy do MSS 1.3 2001 bez relingów można je dokupić i założyć? Może naiwne pytanie, ale wolę pytać niż bezsensownie wywalić kasę. dzięki z góry

Odpowiedz do tematu