Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
23-06-2015, 21:46
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Bychawa 2002rok prośba o opi
Autor Wiadomość
Karpiu_SNC 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA5A '99
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-06-2015, 13:40   [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance Bychawa 2002rok prośba o opi

Prośbsa o opinię nt. tego Gala

http://olx.pl/oferta/mits...html#fa356d5a33

Mitsubishi Galant z najlepszym silnikiem w tym modelu 2.5 V6 benzyna + gaz sekwencja zalozona rok temu. Pełna wersja AVANCE a nie zadne jakies dodatki,kolor samochodu to fioletowy metalic, nie myslec ze jest czarny!! Samochod ogolnie zadbany w bardzo dobrym stanie, Skrzynia automatyczna tiptronic czyli z mozliwoscia recznej zmiany biegów, zmienia biegi i pracuje idealnie, podobnie jest z silnikiem który nie odczuwa roznicy czy to gaz czy benzyna, spalanie gazu przy mieszanym stylu jazdy ok11-13 litrów na 100 km. Samochod sprowadzony do polski w 2013 roku, jestem jego wlascicielem od 1.5 roku i zrobilem nim okolo 30 tys km z czego ok 20 tys na gazie czyli instalacja jak nówka ;) zawieszenie w bardzo dobrym stanie, blacharka rowniez, nie posiada korozji ani zadnych purchli. Oleje i flitry zmieniane co 10 tys km, na tym oleju przejechane 5 tys km. Felgi lato 17 cali 215/50r17 zimowe na stalówkach 195/65 r15 dodaje gratis.
WYPOSARZENIE:
-4 szyby elektryczne
-4 poduszki powietrzne
- podgrzewane i elektrycznie skladane lusterka boczne
- temponat
- klimatronic (klima chlodzi jak nalezy)
- centralny zamek z pilota
- komplet kluczyków (2 kluczyki i dwa piloty)
- skrzynia automatyczna tiptronic
Samochod od osoby prywatnej, nie picowany na sprzedaz jak kazde inne na allegro tylko sprzedawany tak jak sie jezdzi, Ubezpieczenie i przegład wazne do konca lipca. cena do minimalnej negocjacji, sprzedaje z powodu wyjazdu. kontakt jedynie telefoniczny!! Jezeli nie odbieram to oddzwonie w wolnym czasie. Sprzedaje bez radia ale oczywiscie spuszcze na cenie na jakies dobre radio. Pytania prosze kierowac pod 00447749196080, numer angielski dlatego prosze jedynie o sygnał a ja oddzwonie. Samochod stoi w bychawie i jedynie tam mozliwosc ogladania...

http://img13.staticclassi...snik_rev008.jpg
http://img14.staticclassi...ishi_rev008.jpg
http://img15.staticclassi...acja_rev008.jpg

eremita 
Mitsumaniak

Auto: Outlander III DID
Wysłany: 06-06-2015, 13:51   

MItsumaniakowy może właściciel się odezwie :)

Karpiu_SNC 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-06-2015, 14:09   

Właśnie widziałem, że Mitsumaniakowy dlatego tu szukałem i od razu założyłem temat jak nic nie znalazłem :)

John24 
Mitsumaniak

Auto: EA5A 03 M\T
Wysłany: 06-06-2015, 17:43   

Po vinie wychodzi 2001r Nic wiecej nie wiem poniewaz w miedzy czasie nabylem avanca 03 w Austrii :)

abdul 
Forumowicz

Auto: Laguna GT
Wysłany: 06-06-2015, 20:32   

ogloszenie juz nieaktualne. Sam chcialem go zgarnac ale mi go zwineli sprzed nosa :roll:

Karpiu_SNC 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-06-2015, 21:51   

Dzięki za wiadomości. Mógłby go ściągnąć skoro już sprzedany, a szkoda bo dokładnie takiego szukałem ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi