|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3G 00-04 ] Porady |
Autor |
Wiadomość |
sledzik1993
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze MX-3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-07-2015, 06:56 [3G 00-04 ] Porady
|
|
|
Witam. Jestem Darek i szukam dla siebie właśnie Eclipsa. Jednak nigdy nie miałem styczności z tym autem, ani nawet z żadnym Mitsubishi. Jednak jest w nim coś co przykuło moją uwagę proszę o porady na co szczególnie zwracać uwagę przy oględzinach. Wiadome jest to, że ma to być manual. 2.4- 3.0? nie wiem... czy jest drastyczna różnica w mocy (chodzi mi o przyspieszenie, prędkość maksymalną)? Jak te silniki czują się zagazowane? Co widzę coś na aukcjach to można przeczytać o LPG. obawiam się gazu mówiąc szczerze, a spalanie raczej mnie nie obchodzi. No i jak z blacharką? kwotę jaką chcę przeznaczyć na autko to około 15 tys zł. jest w ogóle sens w tym przedziale cenowym szukać dobrego autka? i jeszcze jedno... nie chce raczej cabrioleta za wszystkie podpowiedzi i wskazówki z góry dziękuję pozdrawiam |
|
|
|
 |
Maczoslaw
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 3G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2015, 09:04
|
|
|
Co do silnika 2.4 nie wiele mogę Ci powiedzieć. 3.0 fajnie się odpycha i w automacie i w manualu, silnik jest raczej mało awaryjny. Przynajmniej ja ze swoim nie mam żadnych problemów . Jak poszukasz więcej moich postów, znajdziesz sporo informacji o tym modelu. Gdzieś tam może nawet trafisz na mojego Misiumisi ;P. Co do rdzy to ja jeszcze nie spotkałem się z pogniłym modelem 3G. Jak dotychczas odkryłem dwie wady tego autka, pękająca deska i zapychająca się nagrzewnica . |
|
|
|
 |
|
|