Wahacz... o co chodzi z tą ceną? |
Autor |
Wiadomość |
Seferiel
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-06-2015, 08:49 Wahacz... o co chodzi z tą ceną?
|
|
|
Mam do wymiany sworzeń wahacza i tuleje. Chciałem zamówić na allegro i tu uwaga natknąłem się na taką oto aukcję:
http://allegro.pl/wahacz-...5345919020.html
I teraz moje pytanie.... o co chodzi ? wahacz jest tańszy od kompletu tulei. Jak myślicie czy to się będzie trzymać ? Ma dwa lata gwarancji bez limitu kilometrów... |
|
|
|
 |
visitor
Forumowicz
Auto: Mercedes
|
Wysłany: 08-06-2015, 11:45
|
|
|
Tak gwarancja zostanie uznana jeśli wymienisz komplet zawieszenia. Do cinquecento kupilem budzetowe amory to pisalo że gwarancja ważna jest tylko wtedy gdy wymienimy na nowe, wszystkie elementy z nim współpracujące. |
|
|
|
 |
Seferiel
Forumowicz

|
Wysłany: 09-06-2015, 08:00
|
|
|
Nikt tego nie kupował ???:P |
|
|
|
 |
paweldm
Forumowicz

Auto: Outlander 2.2 did 2008r
|
Wysłany: 09-06-2015, 10:17
|
|
|
Zapytaj się o warunki gwarancji? Warto także zapytać się o producenta części.
Z amortyzatorami tez jest różnie. Ja jakieś pół roku temu wymieniałem w żonie aucie i był tylko warunek, iż muszę wymieniać w warsztacie, który operację montażu potwierdzi na karcie gwarancyjnej. W sumie i tak dobrze wyszło, bo okazało się, że było przy tym sporo roboty.
Co do wahaczy, to ja swoje japońskie nazwy nie pamiętam kupiłem po 160zł sztuka, trafiły mi się z wyprzedaży z jakiegoś magazynu, a też planowałem zakup tulei i sworznia. |
|
|
|
 |
Seferiel
Forumowicz

|
Wysłany: 09-06-2015, 13:43
|
|
|
Co zrobić kupiłem... stwierdziłem, że warto sprawdzić. Jak wytrzymają dwa lata będzie super fantastycznie i będę je wszem i wobec polecał.
Jak już je dostanę podzielę się z wami informacjami co do jakości na pierwszy rzut oka |
|
|
|
 |
|