|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Włączający się przekaźnik za schowkiem. |
Autor |
Wiadomość |
Borysław
Forumowicz

Auto: Mitsu Carisma 1,8 GDI 1998r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-06-2015, 19:04 Włączający się przekaźnik za schowkiem.
|
|
|
Witam.
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na moje pytanie.
Ostatnio zauważyłem, że podczas ruszania, któryś przekaźnik za schowkiem po stronie pasażera na chwilę się załączy.Wydaje mi się, że wcześniej tego nie było.
Może mi ktoś podpowiedzieć, który to może być?
Jeśli to ten włączający elektryczny filtr kabinowy to dlaczego tylko na chwilę i przy ruszaniu?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ReaperEzg
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma msx
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Maj 2012 Posty: 131 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 27-06-2015, 20:31
|
|
|
Czy aby na pewno za schowkiem ? U mnie przy opalaniu cykl przekaźnik umieszczony w środkowej konsoli przy lewej nodze pasażera. Gdzieś tam w temacie wrzuciłem foto. Najpierw cykl, później brzeczal, a na koniec juz w ogóle nie mogłem odpalić. Również mam za schowkiem filtr, ale nie zauważyłem tam przekaźnika przy czyszczeniu klimy. |
|
 |
Borysław
Forumowicz

Auto: Mitsu Carisma 1,8 GDI 1998r.
|
Wysłany: 27-06-2015, 20:37
|
|
|
Tak mi się wydaję, że gdzieś cyka z prawej strony.Dzieje się to w momencie kiedy puszczam pedał sprzęgła i dodaję gaz.
[ Dodano: 10-07-2015, 19:02 ]
Wygląda na to, że to się załącza nie przekaźnik ale elektryczny filtr kabinowy. |
|
|
|
 |
|
|