|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lekkie zawahania podczas delikatnego przyspieszania |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej_CEF [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2015, 06:59 Lekkie zawahania podczas delikatnego przyspieszania
|
|
|
I ostatnia "odchyłka " względem tego co w moim przekonaniu byc powinno
A mianowicie
2/3/4 czasami piąty bieg (manual) kiedy delikatnie przyspieszam lub próbuje utrzymać prędkość na powiedzmy ok 2200-2300 obrotów mam czasami lekkie wahnięcia samochodu
Zero stuków puków tylko tkw żabka ...
Zaznaczam ze mowa o delikatnym (bardzo)operowaniu gazem
Nie wiem - moze zwyczaje z mocnych automatów grupy VAg gdzie można było muskać gaz i delikatnie płynnie przyspieszał
Co moze byc powodem - co sprawdzic
Żadnych błędów na kokpicie nie ma dla jasności
[ Dodano: 01-08-2015, 07:32 ]
Andrzej_CEF napisał/a: | I ostatnia "odchyłka " względem tego co w moim przekonaniu byc powinno
A mianowicie
2/3/4 czasami piąty bieg (manual) kiedy delikatnie przyspieszam lub próbuje utrzymać prędkość na powiedzmy ok 2200-2300 obrotów mam czasami lekkie wahnięcia samochodu
Zero stuków puków tylko tkw żabka ...
Zaznaczam ze mowa o delikatnym (bardzo)operowaniu gazem
Nie wiem - moze zwyczaje z mocnych automatów grupy VAg gdzie można było muskać gaz i delikatnie płynnie przyspieszał
Co moze byc powodem - co sprawdzic
Żadnych błędów na kokpicie nie ma dla jasności |
Dodam jeszcze ze nie ma żadnych dymów , nie ma znaczenia czy zimny czy ciepły , jałowy nie faluje a naciskanie na postoju gazu nie powoduje żadnych anomalii
[ Dodano: 06-08-2015, 18:55 ]
Ogarnięte - dupowate paliwo nalane przez poprzedniego właściciela
Dolewka verwy załatwiła sprawę |
|
|
|
 |
|
|