|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gorace lato, gorace hamulce |
Autor |
Wiadomość |
szysza85
Nowy Forumowicz

Auto: pajero III
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2015 Posty: 26 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 26-08-2016, 13:52 gorace lato, gorace hamulce
|
|
|
Witam poraz kolejny - i znowu maly problem z Pajorka, grzeja sie hamulce tak mocno ze nie idzie dotknac srub , wszystkie 4 kola choc tylnie odrobine mniej, auto toczy sie w miare normalnie, ale czuje ze delikatnie go trzyma, jak go podnioslem kola kreca sie z lekkim oporem, pewnie bedzie trzeba wyczyscic zaciski, ale zastanawia mnie fakt ze nagle zaczely sie grzac 4 kola naraz, moze jest jakis inny powod ? |
|
 |
blejku
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO III
|
Wysłany: 27-08-2016, 11:39
|
|
|
Czesc. A kiedy ostatnio wymieniałeś płyn hamulcowy? Jeżeli ponad 3 lata temu to ja bym zaczął od tego koszt nie jest duży a możliwe ze pomoże.
Najlepiej kup jakis dobry jakosciowana na tym niema co oszczedzac |
|
|
|
 |
szysza85
Nowy Forumowicz

Auto: pajero III
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2015 Posty: 26 Skąd: zabrze
|
Wysłany: 29-08-2016, 13:23
|
|
|
auto mam od Grudnia, a plyn pewnie nie byl wymieniany, jedynie dolewany po tym jak strzelil przewod hamulcowy |
|
 |
|
|