|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CJ1A 1.3] Podświetlenie przycisków na kokpicie |
Autor |
Wiadomość |
MDzierża
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.3 GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-07-2015, 16:53 [CJ1A 1.3] Podświetlenie przycisków na kokpicie
|
|
|
Witajcie, autko w trakcie ogarniania już, a ja zauważyłem jeżdżąc w nocy, że nie są podświetlone przyciski chociażby świateł przeciwmgielnych. Widać też, że przy pokrętłach wentylacji lewa strona nieco słabo świeci aż po samą krawędź, która jest prawie niewidoczna. Myślałem, że to kwestia jasności podświetlenia zegarów, ale są to rzeczy niezależne od siebie. Gdzie identyfikować problem? Przyciski działają jak należy, tylko nie są podświetlone. Czy w ogóle powinny być? Może ktoś wrzucić zdjęcie poglądowe w nocy jak wygląda CJ'tka od środka? Byłoby dla potomnych. |
|
|
|
 |
ludinho1
Forumowicz ludinho1
Auto: CJ swap 1.8 dohc + CS3W kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 253 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 18-07-2015, 11:43
|
|
|
żarówki musisz wymienić . i w przyciskach i w panelu nawiewów . poszukaj bo napewno był jakiś temat o tym. |
|
|
|
 |
|
|