[CJ1A 1.3] Linka zmiany Biegów |
Autor |
Wiadomość |
Kamil20_
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-09-2008, 19:05 [CJ1A 1.3] Linka zmiany Biegów
|
|
|
Witam wszystkich.Mam problem z mojm Coltem,poszła mi linka zmiany biegów i nie moge jej nigdzie dostać jedynie w serwisie ale jak usłyszalem cene to.....:(( Znalazlem na Allegro ale z Colta z 91r. a nie wiem czy pasuje do mego z 96 r..... Prosze o pomoc.. |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 18-09-2008, 19:18
|
|
|
Hm, nie widziałem tej części jako zamiennika. Może zapytaj w mitsustyle. Z ciekawości: ile chce serwis? |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2008, 20:04
|
|
|
Najrozsądniejszym rozwiązaniem to chyba kupno używanego cięgna - np. z rozbitka. Możesz też się zgłosić do firm dorabiających linki do bagażnika. Np. Auto-Linka dorabia też cięgna zmiany biegów, ale tu ceny będą wysokie. |
|
|
|
 |
Kamil20_
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 19-09-2008, 06:18
|
|
|
Tak znalazlem juz uzywane ale ciekawe ile ono pochodzi... Zebym za tydzien znuw nie rozbieral...:( A jedna nowa z w Serwisie kosztuje 1000 zl. |
|
|
|
 |
krzys78
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 229 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 18-10-2008, 07:21
|
|
|
Miałem ten problem całkiem niedawno w Lanci Y mojej kobiety. Pierwsze przeszukanie allegro bez skutku. Serwis, a i owszem...możemy zamówić-680pln. Dość duży szrot z autami włoskimi i francuskimi ,w sumie największy w szczecinie, no pod szczecinem - brak akurat tego auta. Ponowne przeszukanie allegro zaowocowało telefonem do gościa który miał rozbitka. Cena 80pln. Niestety panowie mechanicy źle wyregulowali linkę i teraz chaczy czasem. |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2008, 13:14
|
|
|
Wpierw sprawdz na 100% czy to linka czy wybierak!!! Mialem taki przypadek i powiedziano mi ze to linka i zakupilem takie przez ASO a gdy pojechalem na wymiane okazalo sie ze wystarczy skrecic dwoma srubami jakies tam mocowanie i bedzie gralo.Naprawa kosztowala mnie 40zł (2003rok) a linko 1000zl.Chcialem je potem sprzedac, nie bylo chetnych w koncu udalo mi sie je na allegro sprzedac za smieszne pieniadze.Nie daj sie zrobic w balona i sprawdz to na byc byc pewnym i nie stratnym.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|