Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CJ1A 1.3] Linka zmiany Biegów
Autor Wiadomość
Kamil20_ 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 16-09-2008, 19:05   [CJ1A 1.3] Linka zmiany Biegów

Witam wszystkich.Mam problem z mojm Coltem,poszła mi linka zmiany biegów i nie moge jej nigdzie dostać jedynie w serwisie ale jak usłyszalem cene to.....:(( Znalazlem na Allegro ale z Colta z 91r. a nie wiem czy pasuje do mego z 96 r..... Prosze o pomoc..

Kaleid 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Wysłany: 18-09-2008, 19:18   

Hm, nie widziałem tej części jako zamiennika. Może zapytaj w mitsustyle. Z ciekawości: ile chce serwis?

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2008, 20:04   

Najrozsądniejszym rozwiązaniem to chyba kupno używanego cięgna - np. z rozbitka. Możesz też się zgłosić do firm dorabiających linki do bagażnika. Np. Auto-Linka dorabia też cięgna zmiany biegów, ale tu ceny będą wysokie.

Kamil20_ 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi
Wysłany: 19-09-2008, 06:18   

Tak znalazlem juz uzywane ale ciekawe ile ono pochodzi... Zebym za tydzien znuw nie rozbieral...:( A jedna nowa z w Serwisie kosztuje 1000 zl.

krzys78 
Forumowicz

Auto: Czasem sprzątam ASXa żony
Wysłany: 18-10-2008, 07:21   

Miałem ten problem całkiem niedawno w Lanci Y mojej kobiety. Pierwsze przeszukanie allegro bez skutku. Serwis, a i owszem...możemy zamówić-680pln. Dość duży szrot z autami włoskimi i francuskimi ,w sumie największy w szczecinie, no pod szczecinem - brak akurat tego auta. Ponowne przeszukanie allegro zaowocowało telefonem do gościa który miał rozbitka. Cena 80pln. Niestety panowie mechanicy źle wyregulowali linkę i teraz chaczy czasem.

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2008, 13:14   

Wpierw sprawdz na 100% czy to linka czy wybierak!!! Mialem taki przypadek i powiedziano mi ze to linka i zakupilem takie przez ASO a gdy pojechalem na wymiane okazalo sie ze wystarczy skrecic dwoma srubami jakies tam mocowanie i bedzie gralo.Naprawa kosztowala mnie 40zł (2003rok) a linko 1000zl.Chcialem je potem sprzedac, nie bylo chetnych w koncu udalo mi sie je na allegro sprzedac za smieszne pieniadze.Nie daj sie zrobic w balona i sprawdz to na byc byc pewnym i nie stratnym.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu