|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero 3,2 DiD 2002r |
Autor |
Wiadomość |
RockAndRollnik
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2015, 09:56 Pajero 3,2 DiD 2002r
|
|
|
Tydzień temu stałem się szczęśliwym/nieszczęśliwym(niepotrzebne skreślić) posiadaczem Pajero 3,2 DiD 2002 rok. Tak jak napisałem stałem sie ... ani nie zakładałem tego, ani nie planowałem, a pojawił się w mojej "stajni" ... pokonałem od zakupu (20.09.2015) 1750 km. Z tego 700 km do Parchowa ... podczas podnoszenia w warsztacie miałem obawy czy nie rozłamie sie w pół ... jakoś przetrwał i w sumie okazało sie, że ... dramatu nie ma. Moja przygoda zaczęła sie więc z tą marką . Co dalej okaże się W środe mam umówione "pranie" samochodu więc może wówczas jakieś pokazowe foto wstawie. Nawet przyczepe z bykiem dał radę pociągnąć więc jest nadzieja na współpracę ... postaram sie tu zaglądać i opisywać dolegliwości, a może zaskoczy mnie i ... radości ?
P.S. Potwierdza się powiedzenie "...nie ważne gdzie, ważne z kim..." dziękuję Panie Zbyszku. |
_________________ RockAndRollnik |
|
|
|
 |
RockAndRollnik
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 30-09-2015, 22:17
|
|
|
Dzień 10 ... pociekł płyn hamulcowy...podobno skorodowane przewody hamulcowe ... się zaczyna ?:) |
_________________ RockAndRollnik |
|
|
|
 |
RockAndRollnik
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 06-10-2015, 18:51
|