Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero 3,2 DiD 2002r
Autor Wiadomość
RockAndRollnik 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero III
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-09-2015, 09:56   Pajero 3,2 DiD 2002r

Tydzień temu stałem się szczęśliwym/nieszczęśliwym(niepotrzebne skreślić) posiadaczem Pajero 3,2 DiD 2002 rok. Tak jak napisałem stałem sie ... ani nie zakładałem tego, ani nie planowałem, a pojawił się w mojej "stajni" :P ... pokonałem od zakupu (20.09.2015) 1750 km. Z tego 700 km do Parchowa :) ... podczas podnoszenia w warsztacie miałem obawy czy nie rozłamie sie w pół :) ... jakoś przetrwał i w sumie okazało sie, że ... dramatu nie ma. Moja przygoda zaczęła sie więc z tą marką . Co dalej okaże się :) W środe mam umówione "pranie" samochodu więc może wówczas jakieś pokazowe foto wstawie. Nawet przyczepe z bykiem dał radę pociągnąć :P więc jest nadzieja na współpracę :) ... postaram sie tu zaglądać i opisywać dolegliwości, a może zaskoczy mnie i ... radości ? :P
P.S. Potwierdza się powiedzenie "...nie ważne gdzie, ważne z kim..." dziękuję Panie Zbyszku.

RockAndRollnik 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 30-09-2015, 22:17   

Dzień 10 ... pociekł płyn hamulcowy...podobno skorodowane przewody hamulcowe :P ... się zaczyna ?:)

RockAndRollnik 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-10-2015, 18:51   

Przewody wymienione. Hamuje az miło :)

Odpowiedz do tematu