| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Przesiadka z P3 na O3 |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | igor   Mitsumaniak
 Rzeźbiarz okrętowy

Auto: Pajero IV 3.2 DiD
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 08-08-2015, 15:06   Przesiadka z P3 na O3 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Po naciskach żonki, co by auto zmienić zacząłem się rozglądać za czymś nowym.
 P4 jakoś mi nie pasuje. Coś mi się w nim nie podoba. Niby fajne bo nowe. Bardziej mi pasuje P3 którym do teraz jeżdżę.
 Spodobał mi się za to Outlander III. Wiem, że będę musiał do niego wsiąść i się przejachać, ale może ktoś miał już za soba podobną przesiadkę i może cos powiedzieć?
 Bardzo mi zależy na bagażniku. Katalogowo to prawie 300l mniej jak w P3.
 Pojazd będzie raczej używany w mieście, kilka razy w roku wyjazd w Polske do rodziny.
 Rodzina 2+2 małe szkraby, więc do zapakowania zawsze pełno rzeczy.

Tymczasem pozdrawiam Igor
 |  
				| _________________ Pajero I 3.0 V6 - sprzedany, gryzie błoto ze złodziejami na pokładzie
 Pajero III 3.2 DiD "Srebrzanka Plamista" - sprzedany
 Pajero IV 3.2 DiD 2007
 Pajero Iv 3.2 DiD 2011
 ...to już jakaś mania
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | jacekk   Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2D AT

| 

|  Wysłany: 11-08-2015, 09:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | Bagażnik nie powala. Jednak w tej klasie ciężko o większy bagażnik. Powierzchnia niby duża, ale dość płytki. W dodatku roleta nie posiada siatki, która oddzieliłaby bagażnik od części pasażerskiej. Można go za to sporo powiększyć przesuwając tylny rząd do przodu, kosztem komfortu pasażerów w drugim rzędzie.
 Na ogół zbędny trzeci rząd siedzeń zajmuje trochę miejsca. Producent nie przewidział wymontowania przez użytkownika, ale nie jest to trudne. I prawdę mówiąc kusiło mnie by to zrobić gdy jechałem na narty w 5 osób. Jednak dałem radę się spakować nie ruszając siedzeń, box trochę pomógł bo oprócz nart trafiły tam lekkie rzeczy.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | igor   Mitsumaniak
 Rzeźbiarz okrętowy

Auto: Pajero IV 3.2 DiD

| 

|  Wysłany: 11-08-2015, 15:16 |   
 |  
               | 
 |  
               | W Pajero sie tak rozleniwiłem, że nawet wózka dla dziecka nie skłądam tylko cały wstawiam i trochę się obawiam, że będzie mi mało miejsca w O3. Z drugiej strony wózek niedługo w odstawke idzie...
 |  
				| _________________ Pajero I 3.0 V6 - sprzedany, gryzie błoto ze złodziejami na pokładzie
 Pajero III 3.2 DiD "Srebrzanka Plamista" - sprzedany
 Pajero IV 3.2 DiD 2007
 Pajero Iv 3.2 DiD 2011
 ...to już jakaś mania
   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |