[II 2.0 DID] Felgi aluminiowe czy to orginalne?? |
Autor |
Wiadomość |
adr7
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2.0DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2015, 08:47 [II 2.0 DID] Felgi aluminiowe czy to orginalne??
|
|
|
WItam was, proszę o pomoc chcę na zimę kupić felgi aluminowe 16 cali mam oferte całkiem przyzwoitą ale nie wiem czy są to orginalne felgi Mitsu czy tylko dekielek ktoś założył
http://allegro.pl/ShowIte...ars_rule_id=201 |
_________________ Fiat Seicento 1.1S ; Nissan Almera 2.2 dCi ; VW Golf V Variant 1.9TDi ; Mitsubishi Outlander 2.0 Di-D i Seat Alhambra II 2.0TDI |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 21-10-2015, 16:04
|
|
|
Felgi o podobnym wzorze i w rozmiarze 18" były oferowane do OII jako ori akcesoria lub razem z wersją Instyle i tu muszę Cie rozczarować gdyż ori są 7 ramienne a te z aukcji mają 6 ramion, poza tym to są 16"... Spytaj sprzedawcę w jakim salonie je pozyskano i sprawdz sam... Jak dla mnie to podróby. Lepiej kup coś od znanego producenta (ATE, Ronal, ATT... itp) - ofert w podobnej cenie sporo. |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
adr7
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2.0DiD
|
Wysłany: 21-10-2015, 19:03
|
|
|
Ogladalem je z bliska, namacalnie wygladaja bardzo dobrze żadnych błędow odlewowych niedoszlifowań itp. od wewnetrznej strony maja wszystkie oznaczenia mitsubishi na jednym z ramion wytloczony jest napis outlander 2.4 znaczek producenta przypomina logo daihatsu rok produkcji to 2013 |
_________________ Fiat Seicento 1.1S ; Nissan Almera 2.2 dCi ; VW Golf V Variant 1.9TDi ; Mitsubishi Outlander 2.0 Di-D i Seat Alhambra II 2.0TDI |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 22-10-2015, 01:27
|
|
|
Raczej nie pamiętam aby OII 2.4 miał jakieś specjalnie dedykowane felgi gdyz ich wzór korespondowal z wyposażeniem a nie z wersją silnika. Być może są to fele na rynek azjatycki, postsowiecki, amerykański itp. a być może mają tylko oznaczenia Mitsubishi... Pytałeś skąd dokładnie pochodzą? |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
|