|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Sedan 1.8 2009 1 właściciel, po oględzinach |
Autor |
Wiadomość |
huiston
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 140
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-08-2015, 11:20 Lancer Sedan 1.8 2009 1 właściciel, po oględzinach
|
|
|
Witam niedawno byłem oglądać ten samochód
http://allegro.pl/lancer-...5604470495.html
Właściciel wydawał się w porządku, samochód ma zostać sprzedany na zimowych oponach z felgami na obrazkach, jest też opcja kupienia nowych letnich opon z nowym felgami z dodatkową opłatą.. ( Wziąłbym letnie na alusach).
-Na prawym boku widać rysę aż do podkładu na szerokość dwóch drzwi( mniejsze rysy na karoserii można wybaczyć, podobno ten typ tak ma).
-Na przednim zderzaku zauważyłem przetarcie a na tylnym zderzaku calową dziurę ( prawdopodobnie był to jakiś otwór, ale wiadomo taki otwór powinien mieć regularny kształt).
-Tylne klocki i tarcze do wymiany (koszt ok. 600zł, ale to też jestem w stanie zrozumieć).
-Niby idealny przebieg 60 tyś, od pierwszego właściciela z Polski, ale w środku wyglądało jakby miał dodatkowo 50 tyś więcej, a w książce się wszystko zgadzało (liczne obtarcia na plastikowych panelach czy na desce rozdzielczej).
-Brak przeglądu typowo przed sprzedażą, nie wiadomo co może jeszcze wyjść, ale właściciel mówił że ostatnio miał do wymiany jakiś drążek, ale jeszcze nie wymienił (było słychać stukanie podczas jazdy, pierw z przodu a potem z tyłu).
-Klimatyzacja nie była nigdy wymieniana.
-Za lakier liczyłem tak z 1500zł.
Chciałbym się was poradzić, za ile kupilibyście taki egzemplarz? |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 26-08-2015, 11:26
|
|
|
Witamy na forum.
No ale czego się spodziewasz? Na stację/ASO z nim niech oglądną, nie każdy chucha i dmucha, przejmuje się rysami czy wgniotkami.
A hamulce z tyłu? No cóż to tez z rodzaju tych ten typ tak ma. Czasem może wystarczyć przetoczyć tarcze (jak dobrze znajdziesz do 10zł/szt), klocki papierem ściernym, nasmarować blaszki i prowadniczki. |
|
|
|
 |
huiston
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 140
|
Wysłany: 26-08-2015, 12:11
|
|
|
No tak, ale za cenę 32,500 widziałem już lepsze Lancery.. Jeszcze nie wiadomo do końca jak z tą mechaniką, ale po takim przebiegu nie powinno być nic powaznego. |
|
|
|
 |
Klark
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Lancer CS_9W
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Mar 2015 Posty: 495 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 27-08-2015, 09:33
|
|
|
Dokładnie - sprawdzenie w ASO + mocna negocjacja ceny. Na forum pojawiały się ciekawsze ogłoszenia za taką cenę |
|
|
|
 |
Drapichrust
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 Invite
|
Wysłany: 29-08-2015, 21:30
|
|
|
Ten Lancer podejrzany jest.
Szukałem Lancera (już kupiłem) od Lipca. I praktycznie od lipca ten samochód jest.
Słabo idzie gościowi.
A co do koszów - mi wydaje się za drogi.
Proponuję go odpuścić i cierpliwie czekać na odpowiedni model, tak jak i ja to zrobiłem:)
Powodzenia! |
|
|
|
 |
|
|