|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 07-03-2008, 08:31 |
Hamulce bębnowe - opinie |
Autor |
Wiadomość |
Tadeo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2007, 13:00 Hamulce bębnowe - opinie
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników L200 !!!
Bardzo mocno rozważam zakup L200, przesądzają o tym walory użytkowe i podatkowe.
Nie tylko mnie interesuje ten samochód, na Bouble Cab Instyle Sport manual w srebrnym metaliku każą mi czekać do końca lipca – chyba trochę długo?
Niepokoją mnie hamulce bębnowe na tylnej osi – czy aby na pewno nie będzie problemu z tym mocno archaicznym rozwiązaniem w połączeniu z nowoczesną elektroniką ?
Chętnie bym wysłuchał Waszych sugestii na ten temat.
Będę też wdzięczny za wszelkie opinie o codziennym użytkowaniu tego samochodu. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-03-2007, 13:49
|
|
|
Bez stresu, od lat to rozwiazanie sie sprawdza. Moze i nawet lepiej bo ten rodzaj hamulcow jest mniej podatny na bezposrednie dzialanie blota i piachu. Jak powszechnie wiadomo te dwa czynniki sa mocno szkodliwe dla tarcz i klockow. Jak rozumiem auto bedzie nie tylko po czarnym smigac. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|