|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Felgi - pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Sanix
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse 2g 1999
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-10-2015, 13:19 [2G 95-99] Felgi - pomoc
|
|
|
Witam. Potrzebuję danych jakie felgi maksymalnie upchnę w Eclipse 2g z 1999
Jeśli ktoś posiada takie informacje to bardzo bym prosił bo nie wiem gdzie szukać.
Chcę zakupić felgi chromowane i chcę żeby to się fajnie prezentowało. Nie chodzi mi o katowanie autka tylko żeby się prezentowało.
Słyszałem że 20 cali da się upchać ale nie wiem czy to prawda.
Poszukuje też sklepów gdzie będę mógł nabyć takowe chromowane felgi do Ecli :3 |
|
|
|
 |
tom580
Forumowicz tom580
Auto: Mitsubishi Eclipse GST 1995
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 41 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: 16-10-2015, 23:40
|
|
|
Cześć co do felg no to muszę Ci powiedzieć że i 20 dobrze dobraną to upchniesz ale będziesz miał taki profil że nie będzie można jeździć poza tym skoro chcesz żeby ładnie wyglądało to byś musiał zmieniać hamulce na większe bo na seryjnych przy dużych kołach to to nie wygląda. Moja rada to dobrze dobrana 18 z oponami i będzie dobrze jak zerkniesz na zdjęcia ze zlotu w Pogorzelicy to zobaczysz ecli na zko z oponami 245/40 R18 na et 35 i tarczami z przodu 350mm, powiem Ci że zdecydowanie lepszym jest takie rozwiązanie niż pchanie większych i zjeżdżanie na profilu opony bo lekkie dziury większa prędkość i koła do prostowania a opony do zmiany, śmiało wejdą 19 no ale musisz dobrać dobrze szerokość oraz et Powodzenia w szukaniu felg |
|
|
|
 |
|
|