|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kolor lakieru plastikowych elementów w Outkach |
Autor |
Wiadomość |
krecisie
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2015 Posty: 105 Skąd: Checiny
|
Wysłany: 29-09-2015, 11:46 Kolor lakieru plastikowych elementów w Outkach
|
|
|
Witam,
czy ktoś orientuje się czy plastikowe elementy tunelu, kratki nawiewu, osłony na drzwiach malowane w kolorze szarosrebrnym maja ten sam odcień w modelach przed i po lifcie?
Czy może różnią się?
Mam mocno porysowany element tunelu środkowego przez CB radio poprzedniego wąłściciela i znalazłem taki element w lepszym stanie na serwisie all..
Moj Outek to rocznik 2007 i chcialem kupic element osłony tunelu z modelu po lifcie (2010). Na zdjeciach z allegr.... nie da się rozpoznac czy to ten sam odcień lakieru.
Może to być srebrny i równie dobrze szary a nie mam możliwości demontażu swojego elementu z auta i sprawdzeniu go wg numeru bo nie ma mnie w domu do końca tygodnia a autem jeżdzi moja luba..
Obstawiam że kolor lakieru będzie ten sam we wszystkich ale wolałbym się upewnić znaim kupię. |
_________________ Polonez Caro 94' - Opel Astra GT 1.6 94'- Opel Tigra 1.4 98' - Mazda 323F 1.5 - Rover 416 - Skoda Roomster 1.9- Mercedes W210 3.0- VW Passat 1.9 AT 02'- VW Passat B5FL MT 04' - Outlander II - Audi A5 TDI 14'
 |
|
|
|
 |
|
|