Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] ]kola w colciku 93 - rozstaw srub i ET
Autor Wiadomość
dekilla
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2007, 14:26   [ALL] ]kola w colciku 93 - rozstaw srub i ET

witam wszystkich urzytkownikow tego forum:)
jak nie trudno sie domyslic jestem nowym forumowiczem:P
mam jedno zasadnicze pytanie ktorego nie moge do konca rozgrysc sam z tad pomysl forum
zacznijmy:P
mam colta 93 rok tego okraglego tu sie chyba mowi cao?
chodi dokladnie o kola rozzstaw srob??? mnie sie zdaje ze to 4x100 ale pewny nie jestem bo nawet w serwisie gosc powiedzial ze nie wie:/
jakie alusy mozna do niego zalozyc?? chodzi oczywiscie zeby byly jak najwieksze:) 15 napewno ale czy 16?? jaka musiala by byc oponka zeby szystko gralo
Ostatnio zmieniony przez karolgt 18-10-2007, 00:55, w całości zmieniany 2 razy  

borys
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2007, 14:53   

poszukaj na forum była o tym mowa rozstaw śrub 4x100 :biggrin:

dekilla
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2007, 15:12   

wiem napewno byla forum istnieje nie od dzis ale miej litosc ile stro wstecz mam przejrzec?? szukalem moze chociaz link??

shortybmx
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2007, 15:54   

TU

TU

najwieksze wejdą 17" ale nie polecam bo Twoje auto bedzie wyglądało lekko smiesznie
przynajmniej według mnie .... bedze wyglądało jak auto jakiegos przygłupiego amerykanina który sądzi ze im wieksze tym lepsze ...
jak dla mnie 16" to maxymalna granica, opony 195, szerszych nie polecam, sam nie odwazyłbym sie czegos takiego załozyc do siebie ale jest pare opinii ze podobno fajnie sie jezdzi...

TU
tu mozesz sobie dopasowac i zobaczyc jak to bedzie wygladac....

z góry przepraszam urażonych posiadaczy 17" felg w CA0 ale wyrazam tylko swoje zdanie do którego mam prawo i nie koniecznie musicie sie z nim zgadzac, a jak narazie w tym kraju mamy jeszcze wolnośc słowa:D wiec moge :finga:

Odpowiedz do tematu