[II 2.0 DID] Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
hutek84
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 Di-d
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-01-2016, 22:04 [II 2.0 DID] Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika
|
|
|
Witam. Niedawno kupiłem Outlandera drugiej generacji i mam irytujący problem dochodzący z dolnej klapy bagażnika. Jest to bardzo słyszalne podczas jazdy po drobnych wybojach. Wydaje mi się że odgłos dochodzi z klapy od strony pasażera (stojąc przodem z tyłu auta). Czy ktoś spotkał się z podobnym hałasem? Chciałbym rozkręcić plastiki z dolnej pokrywy i się do tego dostać. Ktoś już to rozkręcał? Dzięki. |
|
|
|
 |
emil_d
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 248 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 21-01-2016, 07:42 Re: Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika
|
|
|
hutek84 napisał/a: | Witam. Niedawno kupiłem Outlandera drugiej generacji i mam irytujący problem dochodzący z dolnej klapy bagażnika. Jest to bardzo słyszalne podczas jazdy po drobnych wybojach. Wydaje mi się że odgłos dochodzi z klapy od strony pasażera (stojąc przodem z tyłu auta). Czy ktoś spotkał się z podobnym hałasem? Chciałbym rozkręcić plastiki z dolnej pokrywy i się do tego dostać. Ktoś już to rozkręcał? Dzięki. |
Sprawdź schowek. |
|
 |
hutek84
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 Di-d
|
Wysłany: 21-01-2016, 11:52
|
|
|
To nie schowek tylko dolna klapa bagażnika |
|
|
|
 |
tomko
Forumowicz
Auto: Outlander II ,09 2,0 DID
|
Wysłany: 21-01-2016, 13:33
|
|
|
po co zakładasz dwa takie same tematy ???
Jesteś pewien ,że to klapa ? Podobnie brzmi stukanie tylnego stabilizatora jak gumki mają luz. Sprawdź czy tam jest wszystko ok, koszt naprawy śmieszny i można to zrobić samemu odkręcając 4 śruby. |
|
|
|
 |
|