Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Siódemeczka
Autor Wiadomość
ByCoo 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 Sport (CS9A) `06
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 07-07-2017, 20:25   Siódemeczka

Siemaneczko

Korzystając z chwili wolnego czasu, chciałem się z wami podzielić moją nową (i pierwszą) motoryzacyjną miłością :mrgreen:

Przychodzi kiedyś taki dzień w życiu kierowcy, kiedy nagle spoglądasz na swoje obecne wozidło i mówisz KONIEC. W moim przypadku tym wozidłem była Panda, samochód sam w sobie bardzo oszczędny, jednak namiętności było w niej tyle co w spadającej dachówce...
Od słowa "Koniec" przewinęło się kilka propozycji: Leon, Toledo, Impreza... jednak brak funduszy skutecznie odwiódł mnie od zakupu powyższych modeli (i bardzo dobrze) :D
Minęło pół roku, w końcu udało mi się ustalić budżet. Dużo nie myśląc od razu zabrałem się za "suwaki" na allegro. Po ok. 18 sekundach już wiedziałem że moim następnym rydwanem będzie Lancer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Samochód o którym nawet wcześniej nie myślałem, będąc przekonanym że kosztuje krocie nawet za jakąś "cywilną" wersję.
Pamiętam go dokładnie: czarny, z gazem, gdzieś na drugim końcu Polski...
Jednak za 2 dni już go nie było, ale pojawił się kolejny: szary, bez gazu, na drugim końcu Polski... wiedziałem że będzie mój :mrgreen: W parę dni ogarnąłem się ze speckumplem i jazda w ciemno 300 km. Na miejscu potwierdziły się moje przypuszczenia i jeszcze widząc go przez siatkę, chciałem już podpisywać umowę i zabrać go do domu :mrgreen:
Samochodzik po miesiącu jazdy, póki co spisuje się świetnie. Parę rzeczy już zrobione, parę jeszcze do zrobienia, ale w tym roku mechanicznie musi być 99,9% :mrgreen:
A w przyszłym roku może jakiś projekt... :twisted:

larelijux 
Mitsumaniak

Auto: -
Wysłany: 07-07-2017, 20:58   

Te lancery są piękne. Pokaż więcej zdjęć, przód, środek :wink:

ByCoo 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 Sport (CS9A) `06
Wysłany: 07-07-2017, 21:26   

W środku jeszcze nie fociłem, bo zbytnio nie ma co:)

larelijux 
Mitsumaniak

Auto: -
Wysłany: 07-07-2017, 21:28   

Super autko. Drugie Mitsu, które mi się podoba :mrgreen:

Odpowiedz do tematu