Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno OII 2.0 DID - woj. opolskie
Autor Wiadomość
pardziak 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-01-2016, 12:59   Kupno OII 2.0 DID - woj. opolskie

Witam mam prośbę do kogoś z opolskiego z okolic Paczkowa ...albo był I widział o ocenę OII w 2.0 DID po modach...

chyba że już ktoś go widział I może coś o nim powiedzieć

z góry dzięki

http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6yg3qw.html

co się ja dowiedziałem że kupiony w Polsce... rozrząd zrobiony 20 tysi temu ... bez ognisk rdzy... ponoć żaden element nie lakierowany ...

czy prawda to się pewnie okaże ..

to to co ja ustaliłem ...

Aleksander1965 
Forumowicz

Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Wysłany: 21-01-2016, 16:35   Re: Kupno OII 2.0 DID - woj. opolskie

pardziak napisał/a:
Witam mam prośbę do kogoś z opolskiego z okolic Paczkowa ...albo był I widział o ocenę OII w 2.0 DID po modach...

chyba że już ktoś go widział I może coś o nim powiedzieć

z góry dzięki

http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6yg3qw.html

co się ja dowiedziałem że kupiony w Polsce... rozrząd zrobiony 20 tysi temu ... bez ognisk rdzy... ponoć żaden element nie lakierowany ...

czy prawda to się pewnie okaże ..

to to co ja ustaliłem ...

Jeśli z Paczkowa to na 100% handlarz z czego słynie ta miejscowość i okolice.Komis na komisie komis pogania

pardziak 
Forumowicz

Wysłany: 21-01-2016, 23:59   

niby ogłoszenie PRV... chociaż nie wykluczam że Pan jest handarzem bo tak w odpowiedziach brzmi

apg2312 
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Wysłany: 22-01-2016, 00:17   

Rejestracja się zgadza, bo Paczków ma ONY. Zdjęcia też są zrobione przed domem, a nie np. na parkingu - ale to akurat może być mylące...

pardziak 
Forumowicz

Wysłany: 23-01-2016, 23:46   

wszystko ładnie pięknie tylko nie wiele to wnosi do tematu jaki jest stan auta i czy warto się turlać 400 km...wiem że to auto używane, że może być to handlarz ... jest pewne ryzyko ...

Zuzia 
Forumowicz

Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Wysłany: 24-01-2016, 09:11   

Szanowny kolego bez nerwów, chyba nie sądzisz że znamy każdego miśka w kraju, sprawdź auto po nr vin ,poczytaj sobie o typowych przypadłościach tych autek i podejmij decyzję. Ja kupując l 200 obejrzałem ze 25 egzemplarzy, przejechałem dobre 5 tyś. km. i znalazłem to co chciałem . Mimo wszystko pakiet startowy zakładany na poziomie 5 tyś pln okazał się za mały (część to moje fanaberie). Jak bardzo podoba się tobie ten egzemplarz to bierz zaufanego mechanika i jedź kupuj. Załóż tylko pakiet startowy na poziomie 2 do 3 tyś pln ,doprowadź auto do porządku i ciesz się jazdą. Powodzenia w zakupach.

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 24-01-2016, 12:14   

kolego pardziak moim zdaniem nie kupuje sie out od handlarzy,zawęż selekcję do osób pryw. lub salonów albo sprowadz sobie auto sam

pardziak 
Forumowicz

Wysłany: 24-01-2016, 22:55   

Zuzia napisał/a:
Szanowny kolego bez nerwów, chyba nie sądzisz że znamy każdego miśka w kraju, sprawdź auto po nr vin ,poczytaj sobie o typowych przypadłościach tych autek i podejmij decyzję. Ja kupując l 200 obejrzałem ze 25 egzemplarzy, przejechałem dobre 5 tyś. km. i znalazłem to co chciałem . Mimo wszystko pakiet startowy zakładany na poziomie 5 tyś pln okazał się za mały (część to moje fanaberie). Jak bardzo podoba się tobie ten egzemplarz to bierz zaufanego mechanika i jedź kupuj. Załóż tylko pakiet startowy na poziomie 2 do 3 tyś pln ,doprowadź auto do porządku i ciesz się jazdą. Powodzenia w zakupach.

ja absolutnie nie jestem zdenerwowany mylne wrażenie ;) o typowych przypadłościach wiem.. i nie zakładam że wszystkie miśki są znane... miałem nadzieję że ktoś go oglądał albo zobaczy coś podejrzanego na zdjęciach... ewentualne musi przejść przez ulicę żeby go zobaczyć:) bo kminienie czy auto sprzedaje handlarz czy prv ma się nie jak ... wiadomo że jak handlarz to będzie chciał na tym zarobić więc wady będzie się starał ukrywać ... ale nie ma gwarancji że PRV zachowa się lepiej ;) sprowadzić oczywiście że mogę... ale jak się trafi fajna sztuka w PL to nie ma takiej potrzeby...

powiem tak już zdarzało mi się jechać przez całą Polskę żeby zobaczyć totalnego trupa i naprawdę szkota na takie wycieczki nerw i czasu... a niestety na ogół jest się skazanym na wycieczki w ciemno licząc że tym razem sprzedawca nie leci sobie w kulki ...

SomeOne 
Nowy Forumowicz

Auto: Opel Astra
Wysłany: 26-01-2016, 10:42   

pardziak -> masz fajnego diesla po nosem:

http://otomoto.pl/oferta/...9-ID6ygHsw.html

:P

pardziak 
Forumowicz

Wysłany: 26-01-2016, 16:05   

dzięki :) ... popatrzę :)

marekp 
Forumowicz

Auto: Outlander PHEV
Wysłany: 28-01-2016, 12:06   

Wczoraj go kupilem.

MarekP
Ostatnio zmieniony przez marekp 28-01-2016, 12:09, w całości zmieniany 1 raz  

pardziak 
Forumowicz

Wysłany: 28-01-2016, 12:06   

SomeOne napisał/a:
pardziak -> masz fajnego diesla po nosem:

http://otomoto.pl/oferta/...9-ID6ygHsw.html

:P

zarezerwowany do soboty ... spóźniłem się... ale udało mi się ustalić że drzwi z obu stron lakierowane ... ponoć po obcierkach ... auta nie widziałem na żywo jak rezerwacja spadnie to może w sobotę podbiję i zobaczę co i jak ...

marekp 
Forumowicz

Wysłany: 28-01-2016, 12:11   

Ja sprawdzilem bo maja tam dokumnetacje napraw. To drobiazgi byly. Zaraz jade odebrac jesli nic mi na drodze nie stanie. Wczoraj po 18 zarezerwowalem. Bo oddaje Lancera i doplacam nieco. Caly czas nie wiem czy dobrze robie.

MarekP

bonito 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Wysłany: 28-01-2016, 12:29   

Ja bym się cieszył z takiego egzemplarza - przebieg wygląda na realny, autko zadbane, rozrząd masz niedawno wymieniony, z większych napraw będzie pewnie dwumas+sprzęgło w okolicach 200 tys. (tak jak w każdym dieslu).
bonito

marekp 
Forumowicz

Wysłany: 28-01-2016, 15:25   

Zrezygnowalem ale nie dlatego z Outlanderem cos nie tak. Chodzi o Lancera ktorego mialem zostawic. Nie dogadalismy sie jak sie okazuje wiec zwolnilem rezerwacje. Auto jest OK wydaje sie.

MarekP

Odpowiedz do tematu