|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Montaż kamerki i CB |
Autor |
Wiadomość |
michaltbg
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2, 2.2, 177 KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-11-2015, 15:23 Montaż kamerki i CB
|
|
|
Witam.
Od 3 dni jestem posiadaczem Outlandera. Szukałem na forum ale jakoś nie znalazłem tematu o podpieciu CB i kamerki, a mianowicie CB chcę zamontować w luce nad zapalniczką i przewiercić się do tyłu (wtyczka od anteny za długa) a kamerkę podpiąc na stałe koło lusterka. Mam pytanie do kolegów/koleżanek skąd wziaść zasilanie do jednego i drugiego?
Z góry dzięki za odp. |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 29-11-2015, 18:05
|
|
|
Witaj na forum
Odnosnie CB to jest duuuuzy wątek w dziale "Outlander Ogólne" - "CB w nowym Outku". Ja brałem zasilanie do CB bezposrednio z aku poprzez dodatkowy bezpiecznik...
Kamerkę (wideo-rejestrator) mozesz podłączyć na stale prowadząc kabel tak jak do dodatkowego lusterka fotochromatycznego - opis w dziale Outlander II Technicznie (temat lusterko fotochrom)
Co do kamerki cofania to przejrzyj wątek "Nowa stacja multimedialna" w dziale Outlander II Technicznie.
pozdr |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
|
|