Oficjalne podziękowanie. |
Autor |
Wiadomość |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-02-2007, 21:43 Oficjalne podziękowanie.
|
|
|
Witam wszystkich miłośników mitsubishi .chciałbym serdecznie podziekować komu ?.................wiadomo .... Matejko dziękiiiiiiiiiiiiii....... osobie która nawet osobiscie mnie nie znała a i nie miał z tego żadnej kożyści wrecz przeciwnie coś tam ryzykował .Konkretnie chodzi o pomoc na MKP . Dzieki niemu -znów powrócilem . Jedno pytanie czy wiadomość wysłana na forum MM przezemnie do administratora MKP w sprawie kłopotów z rejestracją na nowym forum mogła nie dotrzeć ....?.. przecież to forum działa super i nie ma kłopotów wysyłając do innych PW. w każdym razie chodzi mi o PODZIEKOWANIE a nie o kolejnego : axe: majla z pretensjami i docinkami zupelnie niepotrzebnie (nawiasem mówiąc takiego otrzymałem tu w sprawie karty.i wyszła )blada Dobra kończę myslę że wszyscy mamy poczucie humoru i tak to przyjmiecie . pozdrawiam PIOTR . |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 26-02-2007, 22:01
|
|
|
eee nie ma problemu
wiadomosc mogla dojsc tyle ze odbiorca mogl nie przeczytac |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 26-02-2007, 22:21
|
|
|
Matejko napisał/a: | wiadomosc mogla dojsc tyle ze odbiorca mogl nie przeczytac | Łatwo to sprawdzić czy przeczytał, czy nie zobaczyć czy jest w Do wysłania czy w Wysłanych. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2007, 22:36
|
|
|
piotruś napisał/a: | wiadomo .... Matejko dziękiiiiiiiiiiiiii....... osobie która nawet osobiscie mnie nie znała |
a jednak to prawda ze matejko to kobieta
moze stad lubi malych chlopcow
tzn. im pomagac |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 26-02-2007, 23:11
|
|
|
arturro napisał/a: | a jednak to prawda ze matejko to kobieta
moze stad lubi malych chlopcow
tzn. im pomagac |
male dziewczynki ile razy powtarzalem ze ty wolisz chlopcow
kurcze ze ty musisz sie ze mnie nabijac za to swoje trudne dziecinstwo tak jakby to bylo przeze mnie
|
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2007, 19:54
|
|
|
arturro napisał/a: | lubi malych chlopcow | , Matejko wstydż się , Ty niegrzeczny chłopaku |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
|
Wysłany: 28-02-2007, 21:09
|
|
|
Koledzy myślę że te jajca z Matejko całkiem nie w temacie a propo Piotruś,a to macie wielce wybujałom wyobrażnie a co było by gdybym miał nick-Dryblas ...? ale ogulnie ..to lubię poczucie chumoru . .......Piotr. |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 22:14
|
|
|
piotruś napisał/a: | a co było by gdybym miał nick-Dryblas | , to dopiero Matejko miałby radoche |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2007, 22:40
|
|
|
spelnilbys jego marzenia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 28-02-2007, 23:15
|
|
|
arturro napisał/a: | spelnilbys jego marzenia |
ehh a w snach tylko ty |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 21:35
|
|
|
ejj nie czepiajcie sie Matejko bo mu spapracie dzieciństwo i potem bedzie miał problemy jak bedzie miał wiecej jak te 12 lat |
|
|
|
 |
|