|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:54 |
[I 2.4] Problem ze skrzynią automatyczną - ręcznie nie przeł |
Autor |
Wiadomość |
ryba69 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2017, 18:44 [I 2.4] Problem ze skrzynią automatyczną - ręcznie nie przeł
|
|
|
Witam,
Po jakimś czasie planuje wrócić do miśka i zaciekawiło mnie jedno
Bo znalazłem już interesujący mnie model. tylko sprzedający powiedział że skrzynia działa ale tylko na automacie Ręczne przełączenie nie działa.
I pytanie mam takie czy to standardowy objaw czy raczej siada jakiś sterownik i może się okazać że za chwilę moment padnie cała skrzynia.
I tak dopytam bo w sumie chciałbym nim przewozić czasami jakieś rzeczy czy powiedzmy 4 estradowe kolumny sie zmieszczą przy złożonych siedzeniach ??
Z góry dzięki za odpowiedz
[ Dodano: 25-03-2017, 12:42 ]
Panowie, czyli nikt z was nie spotkał się z takim problemem ?? |
Ostatnio zmieniony przez Bzyk_R1 24-03-2017, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 25-03-2017, 17:30
|
|
|
ryba69 napisał/a: | Panowie, czyli nikt z was nie spotkał się z takim problemem ?? | Pewnie nie. Sam pierwszy raz słyszę o takiej awarii w autach tej marki. Moim zdaniem skrzynia jest OK, a problem będzie leżał w styczniku przy wybieraku biegów. |
|
|
|
 |
Jaro1974
Mitsumaniak Outsilverman ;-)

Auto: O1 bez T, EA5A i moto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 57 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 20739 Skąd: Z outlandera ;-) LRY ;-)
|
|
|
|
 |
ryba69 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2017, 20:39
|
|
|
Powitać, dzięki za odpowiedź ale niestety autko juz się sprzedało Wyczytałem na amerykańskim forum że to jakiś problem z wtyczką Więc lutownica załatwiła by sprawę. A co do kolumn to oglądałem inny model i wydeja mi się że po złożeniu tylnich siedzeń wejdzie nawet więcej. |
|
|
|
 |
|
|