|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Kilka pytań |
Autor |
Wiadomość |
komendante
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-10-2015, 11:10 [Cari 1.6] Kilka pytań
|
|
|
Nadal szukam Cari, rzadko pojawia się jakaś nowa sztuka ale akurat ta jest bardzo blisko mnie
http://allegro.pl/show_it...1648#47e1d8c136
data pierwszej rejestracji : 03.04.2000r
vin : xmclnda1ayf013864
auto do opłat
Samochód zewnętrznie mi się podoba, nie jest srebrny w środku też wygląda na dość zadbany, przebieg według mnie mało realny ale to był bym w stanie przeboleć.
Przy próbie sprawdzenia vin na autodna wywaliło że samochód powinien mieć automatyczną skrzynię biegów a nie ma jest jakaś opcja weryfikacji tego?
zastanawia mnie też ten prześwit, założone są aż tak małe felgi czy wyższe sprężyny? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20994 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 22-10-2015, 11:17
|
|
|
Rok produkcji 1999.
Wg. vinu ma być manual . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
tomario
Forumowicz tomario

Auto: Toyota Auris 1.4 d4d 2007r
|
Wysłany: 22-10-2015, 14:00
|
|
|
Auto bez żadnej historii ( poza tą którą sprzeda Ci handlarz.. ) dodatkowo do opłat..dodaj do tego ubezpieczenie - pojawi się inna kwota niż ta z ogłoszenia. No i jeszcze jedno - pamiętaj o wyrzutach sumienia.. "Niemiec płakał jak sprzedawał"..ja nie umiałbym jeździć i cieszyć się z auta wiedząc że ktoś za nim ciągle płacze powodzenia w poszukiwaniach |
_________________ Zdobywca drużynowego(MKN) mistrza VII sezonu TYPERA 2010/11
Zdobywca Pucharu Mitsumaniaków 2016
O gustach nie należy rozprawiać |
|
|
|
 |
|
|