|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Montero 3.0 2000r |
Autor |
Wiadomość |
Adamadam01
Nowy Forumowicz
Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2015, 09:25 Kupno Montero 3.0 2000r
|
|
|
Witam panowie
Szukam samochodu podchodzacego bardziej pod suva lub terenowy. Zainteresowałem się tym ogłoszeniem :
http://otomoto.pl/oferta/...html#f88ad65a34
Co prawda nie Pajero tylko montero
Ciężko uzyskać dużo informacji o Montero w tej wersji silnikowej z podanego roku. Możecie mi napisać o nim kilka słów? Warto zwracać uwagę na to ogłoszenie? Z tego co kojarzę, jest to chyba wersja amerykańska?
Jak z dostępnością części do tego? Zamienniki z Pajero pasują czy może zwykła wymiana wiąże się z szukaniem części nie wiadomo gdzie, wydawaniem fortuny i czekaniem na nie miesiącami?
Będę wdzięczny za każdą opinie o montero z tego roku. Warto się interesować? Bo podoba mi się bardzo |
|
|
|
 |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
Wysłany: 03-12-2015, 20:15
|
|
|
Taki wykastrowany ten samochód, jest sens pchać się tylko w tylny napęd ? Raczej kupując sporta czy też montero oczekiwał bym 4x4 i troszkę możliwości jazdy w terenie. |
_________________ pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
|
|