|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer Intense :D |
Autor |
Wiadomość |
pr0mateusz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2016, 18:06 Mitsubishi Lancer Intense :D
|
|
|
Hejka Hejka. Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i zakupiłem Mitsubishi Lancer 2009.
Dosłownie już kilka lat temu byłem zafascynowany designem tego auta, zostało mi to do dzisiaj
Co tu dużo pisać, jestem zadowolony z silnika (2.0did) chociaż jak to na diesla przystało moment obrotowy dość słaby.
Wyposażenie pełne. Mam pytanko maniaki : - Czy mitsubishi w swojej ofercie wyposażenie posiada elektrycznie składane lusterka?
Poniżej zdjęcia bestii POZDRAWIAM!
 |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 21-08-2016, 18:48
|
|
|
Słaby moment obrotowy w dieslu? Składane lusterko były dostępne chyba tylko w wersji EVO na którymś rynku. W PL rzadko spotykane, co nie znaczy ze się nie da dołożyć, ja jestem na etapie montażu, tzn. elektryka już prawie ogarnieta, lusterka leza w garażu. |
|
 |
pr0mateusz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 21-08-2016, 19:28
|
|
|
brylekVFR napisał/a: | Słaby moment obrotowy w dieslu? Składane lusterko były dostępne chyba tylko w wersji EVO na którymś rynku. W PL rzadko spotykane, co nie znaczy ze się nie da dołożyć, ja jestem na etapie montażu, tzn. elektryka już prawie ogarnieta, lusterka leza w garażu. |
tzn. może źle napisałem, że słaby moment obrotowy. Przez 5 lat jeździłem benzyną i po prostu nie mogę się przyzwyczaić, że z pod świateł dość słabo się zbiera!
Dzięki za wyjaśnienie, brakuje mi tego bardzo, ponieważ mieszkam na dość wąskiej ulicy i muszę składać lusterka ręcznie. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 21-08-2016, 20:29
|
|
|
Moment obrotowy ma dużo wiekszy diesel, powinien się lepiej zbierać przy ruszaniu niż benzyna. Tylko diesel ma znacznie krótsze biegi. Ja przesiadlem się w.drugą stronę z diesla na benzynę i brakuje mi momentu diesla,benzynę trzeba wyżej kręcić., a lusterka nie pozostaje nic innego jak doposazyc Lancerka w nie |
|
 |
|
|