|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesuniecie wtyczki serwisowej i kwestia odciecia zaplonu |
Autor |
Wiadomość |
Dinozaur43
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 16V 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2016, 15:16 Przesuniecie wtyczki serwisowej i kwestia odciecia zaplonu
|
|
|
Witam,
czytalem, ze lancery sa dosycz cesto kradzione.
Mam prawdzie mini casco ale chcialem sie bardziej zabezpieczyc.
Przesuca wtyczke serwisowa i wdrozyc jakis mechanizm, nie wiem moze odciecie zaplonu moze mozna cos innego ale elektryk lokalny mi powiedzial, że nie ma dokumentacji (schematow elektryki) technicznej i nie podejmie sie.
Czy ktos to realizowal? Moze gdzies Konin, okolice - Poznan, Łódź?
Moze ktos, cos podpowie?
Dziekuje z gory. |
|
|
|
 |
mk2
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2016, 11:10
|
|
|
Wklei adres w przeglądarkę, ja tam nie widzę żadnego modelu od mitsubishi: motorefekt.pl/najczesciej-kradzione-samochody-w-polsce-w-2015/
jeżeli mimo wszystko odczuwasz niepokój to może coś z mechanicznego zabezpieczenia? Słyszałem że "zeder" jest całkiem okej. Wydaje mi się to lepszą opcją niż to z zapłonem bo przecież nie ukryjesz włącznika tak żeby samemu się męczyć przy każdym starcie auta a złodzieje raczej znają te numery. |
|
|
|
 |
|
|